BOVAG Jaarcongres: Bert komt niet, maar Jan wel

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Niemand minder dan Jan Lammers, de levende Nederlandse race-legende en oud- Formule 1-coureur, komt het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven opluisteren.

Jan Lammers vervangt gastspreker Bert van Marwijk, die vanwege zijn nieuwe baan als bondscoach van Saoedi Arabië helaas zijn optreden moest afzeggen. Tja, ondernemen is nu eenmaal vooruitzien, en snel beslissingen nemen. Dat geldt voor Bert van Marwijk, maar ook voor u. Kom daarom op dinsdag 6 oktober naar Papendal voor een dag boordevol tips en inspiratie om de toekomst van uw bedrijf naar uw hand te zetten.

Het thema van het jaarcongres ‘VANDAAG! Ondernemen voor morgen’ is ook Jan Lammers op het lijf geschreven. Hij neemt u mee in een jongensboek vol race-avonturen, maar hij zal ook vertellen wat hij iedere dag weer moet ondernemen om zijn grote passie, de racerij, te blijven vervullen.

Wacht niet tot morgen en schrijf u vandaag nog in op www.bovagjaarcongres.nl. Daar vindt u ook het programma en meer informatie over de sessies en sprekers.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring