Jaarvergadering BOVAG Aanhangwagenbedrijven: komt u ook?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Wilt u weten aan welke lidmaatschapseisen u volgend jaar moet voldoen? Meld u dan aan voor de jaarvergadering op maandag 2 november in het BOVAGhuis in Bunnik.

Ondernemen is soms net gokken! Het zijn allebei spannende en onzekere spellen! Wie goed inzet kan enorme bedragen winnen, maar wie de verkeerde keuzes maakt raakt snel zijn geld kwijt.

Vergroot je kans!

Binnen onze BOVAG Aanhangwagenbranche spelen 145 ondernemers al jaren een prachtig spel in een omgeving van bouwondernemers, hoveniers, paardenliefhebbers, medewerkers, toeleveranciers en fabrikanten. Allemaal met dezelfde spelregels. Ieder jaar veranderen deze spelregels door veranderende wetgeving, nieuwe belastingplannen en nieuwe ontwikkelingen in de sector. BOVAG voert in 2016 ook een belangrijke wijziging door. De (zakelijke) klant verwacht namelijk steeds meer van u en van BOVAG. Om aan deze verwachting te kunnen voldoen, zal uw branchevereniging de lidmaatschapseisen per 1 januari 2016 aanscherpen, zodat steeds betere en kwalitatieve spelers overblijven. Op maandag 2 november presenteren we u deze nieuwe spelregels. Dat doen
 we tijdens een onvergetelijke avond in het BOVAGhuis in Bunnik. Het BOVAGhuis dat voor één dag speciaal voor u wordt omgetoverd tot het BOVAGcasino!
 

> Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring