Promoot BOVAG Occasions op ANWB Lentedagen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

ANWB organiseert dit jaar een vernieuwd buitevenement. Op 18 en 19 april staat Recreatiegebied Bussloo geheel in het teken van de ANWB Lentedagen. Het event vervangt de Outdoor en Kampeerdagen. BOVAG is ook van de partij tijdens de Gebruikte Caravanbeurs. BOVAG zoekt keurmeesters die op 15 en 16 april willen helpen met het keuren van de occasions.

Op de BOVAG en ANWB Gebruikte Caravanbeurs kunnen bezoekers zich oriĆ«nteren op een gebruikte caravan met BOVAG Garantie. Maar ook particulieren krijgen de gelegenheid om hun eigen kampeermiddel te verkopen. Toine Crone, branchemanager van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven is enthousiast over de samenwerking met de ANWB dit jaar: “In het verleden keurden ANWB-keurmeesters deze caravans, dit jaar brengen BOVAG-keurmeesters de staat van de caravan in kaart. Hiervoor hebben we een aankoopcheck ontwikkeld. Op het rapport staat duidelijk aangegeven wat de bevindingen van de keurmeester zijn zodat de koper precies weet waar hij of zij aan toe is. Met een aanbod van ruim 100 caravans inclusief 50 BOVAG occasions is er volop keus voor de bezoeker.” Naast kamperen laten de 20.000 bezoekers zich inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fietsen, motorrijden, outdoor, wandelen en waterrecreatie.

Gezocht keurmeesters!

De 50 gebruikte caravans die particulieren kunnen aanbieding worden op 15 en 16 april door BOVAG-keurmeesters helemaal nagelopen aan de hand van de aankoopcheck. BOVAG richt op het eventterrein een werkplaats in waar dit in kan gebeuren. BOVAG kan dit niet alleen en vraagt daarom hulp van leden. Bedrijven die een keurmeester voor deze dagen ter beschikking stellen, krijgen de gelegenheid maximaal 5 gebruikte caravans op de ANWB Lentedagen te presenteren en mogelijk te verkopen. Op deze manier zorgen we samen met u dat het evenement een succes wordt. Inschrijven kan via dit aanmeldformulier, vol=vol!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring