Doe mee met de NKC Bovemij Golfdag!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Op dinsdag 14 april organiseren NKC en Bovemij voor de tweede keer een golfdag voor leden van BOVAG Caravan- & Camperbedrijven. De dag vindt plaats op de golfbaan van Golfclub Steenhoven in Postel (België). Het volledig verzorgde programma begint om 11.00 uur en eindigt rond 20.30 uur.

Kennismaken met de golfsport? Iedereen die geen ervaring heeft met golfen, biedt Bovemij en NKC een golfclinic aan. U krijgt les van een professional in alle slagen van de golfsport (chippen, putten en swing) en aansluitend kunt u deze oefenen. Zo maakt u op een leuke manier kennis met deze uitdagende sport.

Meedoen aan de wedstrijd?

Bent u in het bezit van een golfvaardigheidsbewijs, dan kunt u deelnemen aan de wedstrijd. U speelt – afhankelijk van het aantal aanmeldingen - in een flight van 3 of 4 personen.

Om iedereen de kans te geven zich aan te kunnen melden voor deze dag, betreft dit een uitnodiging voor één persoon. Aanmelden kan via marketing@bovemij.nl. Vermeld hierin uw naam, adres en deelname aan wedstrijd (denk aan uw golfhandicap) of clinic. Bij vragen kunt u contact opnemen met Marna van Dartel, via telefoonnummer (024) 366 66 33.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring