Nieuwe BOVAG-campagne promoot huurauto, doe ook mee!

Laatste update 31 augustus 2022 Leestijd: 3 min

BOVAG is een nieuwe campagne gestart waarin de huurauto wordt gepromoot. De boodschap is dat de huurauto een ideale, tijdelijke oplossing kan zijn voor zowel zakelijke als particuliere rijders. Oftewel, de ideale auto hoeft niet van jou te zijn. Het BOVAG-verhuurbedrijf is daarbij hét adres dat zekerheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit biedt. De campagne is voornamelijk online te zien, op LinkedIn, Facebook en YouTube. Doe ook mee en zorg ervoor dat de boodschap nog meer over Nederland wordt verspreid. Download de toolkit met gratis promotiematerialen. 

De campagne rondom de huurauto loopt tot en met november en richt zich op drie doelgroepen:
  • (Kleine) werkgevers die tijdelijk een persoon inhuren. 
  • Werknemers en zzp’ers die vervoer nodig hebben voor bijvoorbeeld een tijdelijke klus. 
  • Particulieren die vervoer nodig hebben voor een bepaalde gelegenheid, zoals een verhuizing, verbouwing of vakantie (bijvoorbeeld een (grotere) auto met trekhaak of als tijdelijk alternatief voor de eigen elektrische auto). 
De campagne creëert bewustwording dat de huurauto in bepaalde situaties een uitstekende optie is. Uiteraard zetten we daarbij het BOVAG-verhuurbedrijf centraal, dat zekerheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit biedt. BOVAG-verhuurbedrijven hebben meegedacht over de campagne, en daar is een concept voor deze drie doelgroepen uitgekomen. 

Online campagne

Tot en met november adverteert BOVAG met banners op social media zoals Facebook en LinkedIn, waarbij we personen ‘targetten’ die mogelijk in de markt zijn voor een huurauto. Hetzelfde doen we op YouTube. Daar zijn de campagne-uitingen én de nieuwe BOVAG-video zichtbaar die extra wordt gepromoot onder mensen die met Google op bepaalde onderwerpen hebben gezocht, denk aan leasen, verhuizen of verbouwen. In de advertenties wordt doorverwezen naar bovag.nl/huren, waar mensen meer informatie kunnen vinden over de mogelijkheden van huren en doorverwezen worden naar een BOVAG-verhuurbedrijf in de buurt. Er zijn drie verschillende uitingen: 
  • De ideale auto hoeft niet van jou te zijn. 
  • Een tijdelijke auto van de zaak die altijd betrouwbaar is. 
  • Een auto met een tijdelijk contract. Net als die collega. 

Download de toolkit

Laat zien dat u trots bent dat u een BOVAG-verhuurbedrijf bent en doe ook mee met de campagne! Er is een toolkit beschikbaar met visuals, posters en advertenties in verschillende formaten. Deze promotiematerialen kunt u gebruiken in uw eigen bedrijf, op uw website of op uw social media. Daarnaast is er ook een filmpje van ‘BOVAG zoekt het uit’ over de huurauto, dat u bijvoorbeeld kunt laten draaien op een scherm in uw bedrijf of op uw social media kunt delen. Samen voeren we zo door heel Nederland campagne, werken we aan ons imago en promoten tegelijk autohuur én het BOVAG-merk!  

Download de toolkit en het fimpje

 

Campagne op de weg

Speciaal voor de campagne is de auto van branchemanager Marjolijn Spoorenberg gewrapt met de campagneboodschap ‘De ideale auto hoeft niet van jou te zijn’. Deze auto neemt zij mee voor (leden)bezoeken door heel Nederland. Zo is de boodschap tot aan het eind van het jaar op de weg te zien voor andere automobilisten. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring