EV Roadshows: antwoorden op vragen over EV in de praktijk

Laatste update 28 augustus 2020 Leestijd: 2 min

Weet u wat het effect is van de komst van elektrisch vervoer op uw aftersales businessmodel? Waar moet uw klant aan denken bij het kopen van een elektrische auto? Wat is ervoor nodig om over te stappen op verkoop en onderhoud van elektrisch vervoer? Een antwoord op deze en nog veel meer vragen krijgt u op de EV Roadshows op 6 oktober, 28 oktober of 17 november. Bent u erbij?

De EV Roadshow is vooral een praktische sessie over elektrisch vervoer. De komende bijeenkomstenvinden plaats in Veghel, Lijnen en Nijkerk, allemaal bij collega-ondernemers die al de nodige ervaring hebben met EV. De bijeenkomsten starten om 19.00 en worden om 21.15 uur met een borrel afgesloten. Ze zijn een initiatief van BOVAG en Innovam met sprekers van BOVAG, AutoNiveau en EDGe Mobility. Uiteraard worden bij alle bijeenkomsten de corona-maatregelen in acht genomen.

Corona

Sinds 1 juli mogen er weer evenementen georganiseerd worden voor maximaal 100 personen op 1,5 meter afstand van elkaar. Bij de organisatie van de regiobijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan deze 1,5 meter en andere overheidsvoorschriften. Ook houden wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten en laten het u direct weten als er wijzigingen in het programma plaatsvinden. Maar we vragen ook uw medewerking. Daarom hebben we een document met richtlijnen voor het bezoek van een BOVAG-evenement opgesteld die door alle aanwezigen nageleefd dient te worden. Leest u dit aub goed door. Ook hebben we een document met veelgestelde vragen opgesteld.

Meer informatie en aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring