Invulbare PDF privacy- en toestemmingsformulier autodealers

Maak keuze

BOVAG introduceert een online invulformulier dat dealers en dealerverenigingen kunnen gebruiken in het overleg met importeurs over de verwerking van klantgegevens (waaronder persoonsgegevens). BOVAG wil hiermee de dealerverenigingen ondersteunen bij alle data- en privacygerelateerde besprekingen met de importeur.

Met de toepassing van de nieuwe privacywetgeving per 25 mei 2018 in het vooruitzicht, zijn steeds meer importeurs en fabrikanten bezig met het voorbereiden van nieuwe dataconvenanten en nieuw privacybeleid. Enkele merken zijn hier zelfs al heel ver mee. Hoewel de nieuwe privacywetgeving op zichzelf al grote invloed heeft op de bedrijfsvoering van dealers, wordt dit effect versterkt door nieuwe dataconvenanten en nieuwe vormen van privacybeleid vanuit de import- en fabrikantenzijde.

Naast het formulier zelf heeft BOVAG als downloads ook een toelichting op de invulbare PDF en de veelgestelde vragen over het privacy- en toestemmingsformulier van BOVAG voor dealerverenigingen beschikbaar. Kijk voor meer informatie in het dossier big data. 
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring