BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 25 september 2023 Leestijd: 12 min

01 BOVAG Nationale Autowasdag 2023

Zaterdag 1 juli staat in het teken van: één dag auto’s blinkend schoon maken voor het goede doel! Het bestuur heeft dit jaar de Stichting Ambulance Wens gekozen als goede doel. Zij vervullen de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen, zoals een bezoekje aan het strand om nog één keer die frisse lucht op te snuiven of naar de dierentuin om oude herinneringen op te halen.

Meld u direct aan voor de Nationale Autowasdag

De actie 

Net als voorgaande jaren communiceren we naar de consument dat er € 1,- per wasbeurt gedoneerd wordt aan het goede doel. De hoogte van het bedrag wat u doneert is echter vrij. Afgelopen jaren is gebleken dat deelnemende bedrijven soms niet willen vasthouden aan het aantal wassingen van die dag, maar liever een vast bedrag doneren. Daar bent u uiteraard vrij in. Na afloop van de actie ontvangt u van ons een mail waarin u kunt aangeven hoeveel u wilt doneren. Alle bedragen worden opgeteld en dan reiken we een cheque uit met daarop alle deelnemende bedrijfsnamen en uiteraard het totaalbedrag! 

Promotie

Bij het aanmelden voor deelname aan de actie vragen wij u of u een spandoek wilt ontvangen om aan te kondigen aan klanten dat uw bedrijf deelneemt aan de BOVAG Nationale Autowasdag. Dit jaar kiezen we, in het kader van duurzaamheid voor inventarisatie vooraf, zodat er geen spandoeken in de prullenbak belanden. Dat is zonde! Kiest u voor een spandoek, dan wordt deze uiteraard kosteloos toegestuurd. Daarnaast is er een online toolkit beschikbaar waar u zelf mee aan de slag kunt.


Campagne 

BOVAG zal voor het nodige trommelgeroffel zorgen rondom de Nationale Autowasdag. Momenteel wordt de campagne uitgewerkt. Zodra er meer over bekend is kunt u op deze pagina hier meer informatie over vinden. 

Aanmelden voor Nationale Autowasdag 2023 

Alles bij elkaar genoeg reden om deel te nemen! Klik op onderstaande button om direct in te schrijven en mee te doen aan de Nationale Autowasdag. Laten we er met de branche weer een succesvolle dag van maken! 

Ja, ik doe mee met de Nationale Autowasdag

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring