Bovag logo
Werken aan Aftersales
0%

Vijf redenen om in te zoomen op uw aftersalesprocessen

Laatste update 17 augustus 2023Leestijd: 2 min

01Werken aan Aftersales

Heeft u soms het gevoel dat er meer zit in uw bedrijf, maar kunt u lastig de vinger op de zere plek leggen? Denkt u dat het efficiënter kan of anders moet, maar komt u er ‘gewoon’ niet aan toe om met uw bedrijf aan de slag te gaan? Het programma Werken aan Aftersales zoomt in op alle processen in uw werkplaats, kijkt kritisch naar de communicatie op de werkvloer, maakt prestaties inzichtelijk en coacht leidinggevenden in het beter grip krijgen op hun aftersalesresultaten. We zetten de belangrijkste redenen om aan de slag te gaan met het programma Werken aan Aftersales voor u op een rijtje.

  • Geen onderbuikgevoel, maar op basis van keiharde cijfers. Met een speciaal programma worden uw werkplaatsprocessen objectief in kaart gebracht en de behaalde resultaten gemeten. Dit legt de verbeterpunten bloot.
  • Resultaatgericht. Deelnemers aan de pilot gaven unaniem aan dat Werken aan Aftersales hen veel gebracht heeft. Van een beter rendement door meer efficiëntie en een hogere productiviteit in de werkplaats, tot een hogere medewerkerstevredenheid en een hogere klantentevredenheid. Bekijk hieronder de ervaring van een ondernemer.
  • Drietrapsraket. Het programma wordt uitgerold in drie stappen: na de analyse van de werkplaats vindt de (her)inrichting van de werkprocessen plaats, met als laatste stap de coaching van leidinggevende en medewerkers om de aangepaste werkwijze te borgen in de organisatie.
  • Tijdsinvestering. Met het programma Werken aan Aftersales maakt u een analyse van de werkplaats en brengt u de processen in kaart. Dit vraagt een behoorlijke tijdsinvestering, maar levert u ook veel op.
  • Werkplezier. Naast meer efficiëntie en een beter rendement leidt Werken aan Aftersales vooral tot meer werkplezier. Voor uw medewerkers, die kunnen meepraten en -denken. Maar ook voor u als ondernemer, omdat het de samenwerking binnen uw onderneming verbetert.


Meer weten?

Op www.innovam.nl/werkenaanaftersales leest u alles over voor wie dit programma bedoeld is, uit welke onderdelen het bestaat, wat de doorlooptijd is, wat de kosten zijn en hoe u kunt deelnemen.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.