ViaBOVAG.nl

Laatste update 05 oktober 2021 Leestijd: 2 min

02 Stap in viaBOVAG.nl

Dé occasionsite van en voor BOVAG-bedrijven, dat is wat viaBOVAG.nl is. Eén met oog voor de wensen en belangen van BOVAG-autobedrijven. Een plek waar betrouwbare bedrijven, betrouwbare auto’s aanbieden.

Doe mee

Meld u ook aan en maak van viaBOVAG.nl één van de toonaangevende occasionsites van Nederland. Kies voor de collectieve kracht van het BOVAG-merk en ons BOVAG-netwerk en doe mee. 

Ja, ik meld me aan

U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar autobedrijven@viabovag.nl.

Lees meer over de voordelen en de spelregels van viaBOVAG.nl:

Maak samen met ons een succes van viaBOVAG.nl en stap ook in. Adverteer ook met uw auto’s op de meest betrouwbare en transparantie occasionsite van Nederland. Een plek waar klanten beter hun weg vinden en zekerder zijn van een betrouwbare tweedehands auto.

 


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de viaBOVAG-nieuwsbrief. Abonnees ontvangen regelmatig een update van de stand van zaken van dé occasionwebsite van en voor BOVAG-bedrijven. Ze weten als eerste wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en welke nieuwe features er toegevoegd zijn aan de website.

Aanmelden

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring