ViaBOVAG.nl

Laatste update 17 mei 2022 Leestijd: 2 min

02 Stap in viaBOVAG.nl

Dé website van en voor BOVAG-bedrijven, dat is wat viaBOVAG.nl is. Een betrouwbaar mobiliteitsplatform, dat zich richt op serieus geïnteresseerde kopers.

Doe mee

Meld u ook aan en maak van viaBOVAG.nl één van de toonaangevende advertentieplatforms van Nederland. Kies voor de collectieve kracht van het BOVAG-merk en ons BOVAG-netwerk en doe mee. 

Ja, ik meld me aan

U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar adverteerders@viabovag.nl.

Lees meer over de voordelen en de spelregels van viaBOVAG.nl

ViaBOVAG.nl is gestart om BOVAG-bedrijven de regie weer terug te geven en een gelijk speelveld te creëren binnen ons portaal, zonder prijsdruk van handelaren, niet-leden en particulieren. Daar blijven we voor strijden. We investeren continu in de ontwikkeling van het portaal en in grote, landelijke radio- en televisiecampagnes om zoveel mogelijk bezoekers te trekken, leads voor BOVAG-leden te genereren en fietsen te verkopen. ViaBOVAG.nl is pas een succes, als u succes heeft.  

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de viaBOVAG.nl-nieuwsbrief. Abonnees ontvangen regelmatig een update van de stand van zaken van het advertentieplatform. Zo weet u als eerste wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en welke nieuwe features er toegevoegd zijn aan de website.  Wilt u de viaBOVAG.nl nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar adverteerders@viabovag.nl.  
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring