Bovag logo
Toekomstbestendig ondernemen in de GT-branche
0%

Toekomstbestendig ondernemen in de GT Branche

Laatste update 01 januari 2020Leestijd: 1 min

01Toekomstbestendig ondernemen in de GT-branche

Ondernemen is plannen maken voor de toekomst van uw bedrijf. Kijken naar trends en ontwikkelingen en bedenken hoe u daar op in kunt spelen. Dit alles kost veel tijd en is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost.

Het stappenplan helpt

Om u te ondersteunen bij het maken van plannen voor uw bedrijf, om zo in te spelen op trends en ontwikkelingen, heeft BOVAG een tool ontwikkeld. De stappen in de tool vindt u in de volgende pagina's (hoofdstukken) van dit dossier. We lezen over de vele trends in onze sector. Want u merkt ongetwijfeld al veranderingen om u heen. Maar op welke trend wilt u inspelen? En hoe? Als u de stappen op dit platform doorloopt, kunt u zelf bepalen welke trends voor u relevant zijn en op welke trends u goed voorbereid wilt zijn. Verder helpen wij u antwoord te geven op vraag welke stappen u als ondernemer kunt nemen en hoe u concreet aan de slag kunt. Maak uw eigen actieplan en bepaal uw eigen toekomst.

De stappen 1, 2 en 3 zijn voor scooter- en motorbedrijven gelijk. Daarna kunt u kiezen voor de scenario's en acties bij specifiek de scooter- of motorbranche.

Stappenplan

Onderzoeksrapporten

Benieuwd naar het gehele onderzoek? U kunt de onderzoeksrapporten voor de motorbranche en voor de scooterbranche hieronder downloaden.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.