Bovag logo
Revisie: een duurzaam en goedkoper alternatief
0%

Revisie: een duurzaam en goedkoper alternatief

Laatste update 01 januari 2020Leestijd: 2 min

01Revisie: een duurzaam en goedkoper alternatief

Grijpt u bij reparaties doorgaans meteen naar spiksplinternieuwe onderdelen? In deze tijden van milieubewustzijn en duurzaamheid is het in veel gevallen verstandiger om revisie te overwegen. En dat is qua kosten ook nog eens verstandiger! Met tientallen aangesloten ondernemingen is er altijd wel een BOVAG-revisiebedrijf bij u in de buurt.

Iedereen heeft tegenwoordig de mond vol van duurzaamheid en ‘de circulaire economie’. Dat betekent dus dat het langzaamaan de norm wordt om je spullen een langer leven te gunnen. BOVAG-revisiebedrijven doen sinds jaar en dag niet anders en maken cruciale auto-onderdelen weer als nieuw, tegen fors lagere kosten. Voor de revisie van bijvoorbeeld een cilinderkop, inspuitsysteem, motorblok, versnellingsbak, startmotor, dynamo of turbo kunt u eenvoudig terecht bij een van de 55 bij BOVAG aangesloten revisiespecialisten. En het is natuurlijk niet zo dat u per se moet wachten tot de werkzaamheden voltooid zijn, want in de meeste gevallen ligt het onderdeel van uw gading als geheel gereviseerd ruilexemplaar gewoon op voorraad. Terwijl u het gedemonteerde onderdeel gewoon inlevert bij het revisiebedrijf. Dat hoeft u dus niet onnodig weg te gooien, zoals u wellicht gewend was.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door revisie standaard aan uw klanten in overweging te geven, biedt u hen een goedkoper alternatief dat tevens bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het BOVAG-revisiebedrijf kan ook een uitstekende oplossing bieden voor klanten met een oudere auto die daar graag mee door willen rijden, ondanks de introductie van milieuzones en andere aangescherpte wetgeving op het vlak van schadelijke emissie. Zo kan de revisiespecialist u tevens van dienst zijn bij het reinigen van roetfilters, het geschikt maken van een motorblok voor het rijden op LPG of het afstellen en tunen van motoren voor betere prestaties en een lager brandstofverbruik.

Zoek een BOVAG-revisiebedrijf bij u in de buurt

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.