Ledenvoordelen

Laatste update 29 mei 2019 Leestijd: 3 min

15 WITAS

Als lid krijgt u 5 tot 10% korting op producten uit de Duitse WITAS Webshop. Daarvoor hoeft u zich alleen maar eenmalig aan te melden bij WITAS.

Wat is het?

WITAS is de ledenwinkel van BTG Minden. Een van de Duitse brancheverenigingen waarmee onze afdeling regelmatig overlegt. WITAS is alleen voor ondernemers en verkoopt producten die in de tankstation- en carwashbranche worden gebruikt.

Denk daarbij aan zeep, handdoekjes, jerrycans en dieselhandschoenen. Maar ook hogedrukslangen, sproeikoppen voor spuitlansen en zelfs complete stofzuigers.

Hoe werkt het?

Om toegang te krijgen tot de webshop, moet u zich eenmalig aanmelden bij WITAS. Vermeld daarbij uitdrukkelijk dat u lid bent van BOVAG Tankstations. Dit doet u als volgt:
 1. Ga naar de website witas-minden.de.
 2. Klik rechts op de pagina in het onderdeel ‘Mein Konto’ op de link ‘Konto eröffnen’. Nu opent een registratieveld. Vul daar u persoonlijke gegevens in.
 3. Laat BTG weten dat u BOVAG-lid bent. Voer daarvoor in het registratieveld de volgende handelingen uit:
  a. In het vakje ‘UStID’. vult u uw btw-nummer in.
  b. In het vakje ‘PLZ, Ort’ vult u uw Nederlandse postcode en woonplaats in.
  c. In het vakje zus. Info vult u in: ‘BOVAG’, gevolgd door een spatie en uw lidmaatschapsnummer.
  4. Druk na het invullen op ‘Absenden’.
WITAS stuurt u een ontvangstbevestiging van uw aanmelding. Binnen enkele dagen krijgt u toegang tot de WITAS Webshop. U doet voor eigen risico en rekening zaken met WITAS. BOVAG blijft buiten uw eventuele relatie met WITAS.

Wat levert het op?

U kunt als BOVAG-lid producten inkopen tegen dezelfde kortingsvoorwaarden als de leden van het Duitse BTG. Dat scheelt u bij veel producten 5 tot 10% op het aankoopbedrag. Er geldt bovendien geen minimumafname.

Wat kost het?

Het inkoopvoordeel dat u krijgt bij WITAS is een van de vele voordelen van uw BOVAG-lidmaatschap. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Direct van start

Om te profiteren van dit inkoopvoordeel hoeft u zich alleen maar aan te melden. Nadat WITAS uw gegevens heeft gecontroleerd, krijgt u toegang tot de webshop.

Vragen?

Heeft u vragen over WITAS of over uw aanmelding? Neem dan contact met ons op via tankstations@bovag.nl. U kunt ook bellen met het secretariaat via telefoonnummer 030 – 659 54 03.

Aanmelden

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring