Ledenvoordelen

Laatste update 29 mei 2019 Leestijd: 3 min

03 BOVAG Pechhulp

Met BOVAG Pechhulp kunt u klanten met autopech direct hulp bieden. Dat levert u behalve dankbare en terugkerende klanten ook extra omzet op.

Direct naar BOVAG Pechhulp

Wat is het?

Komt een klant stil te staan met pech? Zorg er dan voor dat hij/zij dan ook kan vertrouwen op de zekerheid van BOVAG. Met BOVAG Pechhulp houdt u klanten altijd en overal mobiel. Uw klanten hebben de keuze uit twee basisdekkingen wanneer u de BOVAG Pechhulp aanbiedt:
  • Nederland: Pechhulp in de eigen woonplaats en vervangend vervoer zijn standaard inbegrepen.
  • Europa: Uw klanten worden ook buiten de Nederlandse grenzen geholpen. Daarbij is standaard vervangend vervoer binnen Europa inbegrepen.

Hoe werkt het?

U kiest zelf of nu naast het verkopen van BOVAG Pechhulp ook wenst uit te rijden naar uw klanten. U bent dan altijd als eerste op de hoogte zodra een klant een pechgeval heeft. De alarmcentrale neemt direct contact met u op zodra de melding binnenkomt. Bij uw eigen klanten wordt u altijd de mogelijkheid geboden om zelf hulp te verlenen. Bovendien houdt de alarmcentrale u voortdurend op de hoogte over het verloop. Dit biedt u de kans om iets te betekenen voor klanten op het moment dat ze uw hulp het hardst nodig hebben. Ook wanneer u de hulpverlening over laat aan onze professionele hulpdiensten bent u het aangewezen adres voor reparaties voortkomende uit strandingen. Vraag naar de voorwaarden bij het accountteam.

Wat levert het op?

De belangrijkste voordelen:

  • Voor uw klanten bent u het centrale aanspreekpunt voor alles wat met hun auto te maken heeft.
  • Bij verlenging van de Pechhulppas heeft u een extra contactmoment met uw klanten.
  • U genereert extra omzet uit reparatiewerkzaamheden.
  • Het verlenen van deze service is een extra argument bij de verkoop van auto’s.
  • U heeft zelf de vrijheid om uw marge op de Pechhulppas in te schalen, tegen een voor uw klanten scherp gereduceerd tarief.

Wat kost het?

Deelnemer worden van BOVAG Pechhulp kost u slechts € 50,- per jaar aan marketingbijdrage. U ontvangt een startpakket met promotiemateriaal om uw autobedrijf mooi aan te kleden. Er staat een accountteam voor uw klaar om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden. U krijgt gratis toegang tot het online BOVAG Pechhulp administratiesysteem.

Direct van start

Wilt u ook aan de slag met BOVAG Pechhulp? Of heeft u vragen? Bel 024-366 56 97 en u wordt direct persoonlijk geholpen door ons accountteam.

Hoe beheert u uw BOVAG Pechhulppassen?


Aanmelden

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring