Jaaroverzicht 2019

Laatste update 17 december 2019 Leestijd: 2 min

08 BOVAG Fietsbedrijven resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

We hebben mooie dingen beleefd en voor elkaar gebokst in 2019. Denk aan de start van een aantal interessante projecten die fietsbedrijven de komende jaren kunnen helpen in hun ondernemerschap: het vergroten van de instroom van nieuw personeel in de fietsbranche, een pilot rondom accu-revisie en een pilot in de regio Drechtsteden om meer forenzen op de fiets te krijgen. Verder hebben we actief ondersteuning geboden aan de dealerverenigingen van Gazelle en Accell en een ledenreis naar de EICMA in Milaan georganiseerd.

Op naar een mooi nieuw jaar. Waarbij we ons gaan richten op de introductie van BOVAG Leasefiets, hét betrouwbare leaseproduct van en voor BOVAG-ondernemers. En natuurlijk hopen we je 20 januari te ontmoeten bij de Branchedag voor fiets-, scooter- en motorbedrijven in DeFabrique in Utrecht. Met de jaarvergadering vol introducties van nieuwe producten en diensten, praktische workshops, alles wat je moet weten over de cao & personeel en een satirische afsluiting van De Speld, verwachten we dat we een hele mooie dag voor je in petto hebben. Kijk hier voor alle informatie over Power Up.

Ongetwijfeld zal 2020 ook weer genoeg uitdagingen bieden. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om je daarbij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. 2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. En daar word je vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. We zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap.
 
Ik wens je een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.
 
 
Met vriendelijke groet,
BOVAG Fietsbedrijven

Christa Grootveld
Branchemanager

Illustratie-Christa.jpg

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring