BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 06 januari 2020 Leestijd: 4 min

10 WinterWasWeken

Tijdens de WinterWasWeken in januari 2020 maakt elke klant die zijn of haar auto bij u komt wassen, kans op fantastische prijzen. Bijvoorbeeld een auto naar keuze ter waarde van € 10.000,-

Wat u daar voor moet doen? Simpel: uw bedrijf inschrijven voor de WinterWasWeken en in de maand januari bij iedere wasbeurt een kanskaart met een unieke code meegeven aan de klant. BOVAG zorgt net als voorgaande jaren voor landelijke communicatie en natuurlijk worden er ook communicatie-uitingen voor u beschikbaar gesteld. Het zou tof zijn als u daar gebruik van maakt, zodat het bereik nog groter wordt.

Deelname

Aan deelname is een eenmalige bijdrage per vestiging verbonden. Een wasstraat met kettingbaan betaalt € 600,-, een roll-over € 300,- en een autopoetsbedrijf € 200,-. Een klein bedrag als je het vergelijkt met een advertentie in de plaatselijke krant of een flyer bij het wekelijkse folderpakket. Hoe meer leden deelnemen, hoe groter de landelijke dekking en natuurlijk communicatie naar consumenten.

Eigen prijzen of bedankje

Naast het vastgestelde prijzenpakket is het ook mogelijk om zelf prijzen aan uw klanten beschikbaar te stellen. Denk aan een waspas ter waarde van € 100,- , een winterset of een interieurreiniging. Laat bij uw inschrijving weten welke prijzen u beschikbaar stelt, deze prijzen worden verloot onder uw eigen klanten. Op uw deelnamepagina op winterwasweken.nl komt te staan welke prijzen uw klanten kunnen winnen. Het is ook mogelijk om in plaats van een prijs een bedankje mee te sturen in de bevestigingsmail die consumenten ontvangen na deelname. U kunt hier bijvoorbeeld een korting op een volgende wasbeurt in op laten nemen. Let op: het gaat dat om een uniforme actie (elke consument ontvangt hetzelfde) en geen unieke per deelnemer (geen unieke barcodes of iets dergelijks).

Hoe werkt het voor de consument?

Elke betalende klant ontvangt bij een was- of poetsbeurt een kanskaart. Wanneer zij deze op de speciale actiesite www.winterwasweken.nl registreren, maken ze kans op mooie prijzen. Iedere klant wordt sowieso beloond met een kleine prijs, namelijk een dagje uit voor twee personen voor de prijs van één.

Weekwinnaars en Prijsuitreiking

Dinsdag 14 januari 2020   WeekWinnaar 1 wordt bekend gemaakt 
Vrijdag 17 januari 2020 Uitreiking prijs WeekWinnaar 1
Dinsdag 21 januari 2020 WeekWinnaar 2 wordt bekend gemaakt 
Vrijdag 24 januari 2020 Uitreiking prijs WeekWinnaar 2
Dinsdag 28 januari 2020 WeekWinnaar 3 wordt bekend gemaakt 
Vrijdag 31 januari 2020 Uitreiking prijs WeekWinnaar 3
Vrijdag 31 januari 2020 Let op! Laatste dag van uitgifte kanskaarten
Dinsdag 4 februari 2020 WeekWinnaar 4 wordt bekend gemaakt 
Vrijdag 7 februari 2020 Uitreiking prijs WeekWinnaar 4
Vrijdag 14 februari 2020 Bekendmaking winnaar HOOFDPRIJS!
(En de weekendjes weg)
Donderdag 20 februari 2020 Uitreiking HOOFDPRIJS!

Download de toolkit

Doet u mee met de WinterWasWeken? Download dan de toolkit. Daarin vindt u onder andere het bronbestand van de poster. Deze kunt u eventueel aan laten passen naar wens door uw eigen vormgever of drukkerij. Verder vindt u in de toolkit webbanners, de aankondigingsflyer die u kunt laten drukken en een voorbeeldpersbericht. Met het voorbeeldpersbericht kunt u in de lokale krant de aandacht vestigen op de WinterWasWeken.

Enthousiast? 

Meld u zo snel mogelijk aan via de onderstaande knop. 

Klik hier om aan te melden

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring