Bovag logo
BOVAG Leasefiets stopt
0%

BOVAG Leasefiets

Laatste update 10 juni 2024Leestijd: 1 min

BOVAG Leasefiets stopt

Voor BOVAG-leden is het vanaf juni 2024 niet meer mogelijk om een BOVAG Leasefiets aan te bieden. Alle lopende leasecontracten lopen door, waarbij klanten gebruik kunnen blijven maken van de voordelen van hun BOVAG Leasefiets. Partner Friesland Lease blijft zorg dragen voor de uitvoering hiervan.

Eind 2019 werd BOVAG Leasefiets gelanceerd op verzoek van BOVAG-leden. Aanleiding was de vernieuwde bijtellingsregeling voor de fiets van de zaak. Ook was BOVAG Leasefiets een alternatief voor andere leasemaatschappijen, waarbij margedruk en klantbehoud voor de BOVAG-winkels van belang was.

Na ruim vier jaar ziet de markt voor leasefietsen er anders uit: nieuwe initiatieven van partijen in de tweewielerbranche zorg ervoor dat de uitgangspunten van BOVAG Leasefiets minder relevant zijn geworden.

Omdat BOVAG Leasefiets een product is van Friesland Lease in samenwerking met BOVAG, kunnen klanten die een BOVAG Leasefiets bezitten – zowel particulier als zakelijk – tijdens de resterend looptijd van hun contract gebruik blijven maken van het onderhoud, pechhulp en hun verzekering. Ook worden lopende aanvragen nog door Friesland Lease afgehandeld.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.