Goed voorbereid jouw bedrijf verkopen, overdragen of beëindigen

Laatste update 28 maart 2024 Leestijd: 6 min

De mobiliteitsbranche is de laatste jaren flink in beweging. De veranderende marktomstandigheden hebben het speelveld ingrijpend gewijzigd. Voor de ene ondernemer heeft het ondernemerschap de komende jaren nog genoeg te bieden. Voor de andere ondernemer kan een switch naar nieuwe activiteiten, een samenwerking of een overdracht uitkomst bieden. Daarnaast worden door de vergrijzing de komende jaren veel bedrijven voor overname aangeboden. Niet in alle situaties zal er een koper voor het bedrijf zijn. De toekomst van jouw bedrijf en van jouzelf zijn zaken om in een vroegtijdig stadium over na te denken en waarvoor je tijdig een plan klaar moet hebben. BOVAG helpt je hierbij op weg.

BOVAG hulp

Als je bedrijf niet verkoopbaar is, dan is stoppen de enige optie. Maar in andere gevallen wil je zelf wel stoppen met je bedrijf, maar wordt dit overgenomen door je medewerker of een familielid. De ervaring leert dat keuzes over de toekomst van jouw bedrijf financieel, fiscaal, juridisch en zeker ook emotioneel ingrijpend kunnen zijn. Zowel bij bedrijfsstopzetting als bij bedrijfsverkoop en -overdracht is het zaak om op tijd te beginnen.

Brochure Stoppen en Doorgaan

De BOVAG brochure Stoppen en Doorgaan geeft praktische informatie bij bedrijfsverkoop, -overdracht en bij bedrijfsbeëindiging.
 
Meer weten over de concrete hulp van BOVAG, kies dan voor één van beide opties hieronder.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring