100% onderhouden

Laatste update 20 februari 2024 Leestijd: 4 min

03 Haal alles uit het keurmerk

Tips

 • Gebruik 100% onderhouden als criterium bij inkoop
  Goede gebruikte auto’s zijn schaars, dus is de verleiding groot om toch te bieden op occasions zonder duidelijke historie. Bedenk wel dat een exemplaar met volledige historie misschien iets duurder is, maar ook veel sneller verkoopt. Check daarom voor je biedt eerst de historie. Dat kan bij steeds meer merken gewoon door in te loggen in het digitaal onderhoudssysteem van het merk. Dan weet je wat je inkoopt en kun je duidelijk zijn naar jouw klant.
   
 • Maak 100% onderhouden zichtbaar
  100% onderhouden komt na aanvinken automatisch op de detailpagina van je occasion te staan. Maar waar laat je het verder zien aan de klant? Zet een toelichting bij uitleg van de zekerheden in het menu van je website en laat het bij de auto in de showroom duidelijk zien. Het digitale certificaat kan samen met een transparante sticker op de voorruit. En als showroomaankleding maken een rolbanner en een vlag het helemaal af. Dat wekt vertrouwen en onderstreept dat jullie gekwalificeerd zijn.
   
 • Vertel het verhaal
  Benoem dat de historie van de occasion beoordeeld is volgens de normen van het keurmerk 100% onderhouden en geef aan dat de klant bij koop van de occasion het officiĆ«le certificaat meekrijgt als bewijs van de volledige onderhoudshistorie. Hiermee laat je zien dat je transparant bent over de historie van de occasion en bied je de koper extra zekerheid.

Actie: bespaar op garantiekosten met 100% onderhouden en Autotrust

Een auto die volledig onderhouden is heeft een minder grote kans op een garantieclaim. Alle reden dus om een volledig onderhouden auto te belonen. Daarom krijgen BOVAG-leden korting op de BOVAG-garantieproducten van Autotrust (een dochter van Bovemij) bij elke auto die het 100% onderhouden keurmerk heeft.
Goed onderhoud bespaart kosten. Dat vertellen autobedrijven hun klanten ongetwijfeld vaker. Maar het levert het autobedrijf ook extra voordeel op. BOVAG-leden ontvangen namelijk een korting van 25 euro (excl. btw) op een garantieproduct voor elke auto die voorzien is van het 100% onderhouden keurmerk.

Actie-Autotrust.png

Hoe werkt het?

Deze speciale korting geldt voor alle BOVAG-garantieproducten van Autotrust en zijn dus exclusief voor BOVAG-leden. De korting kan eenvoudig toegevoegd worden tijdens het afsluiten van de garantie in de portal van Autotrust. Wel dient vooraf dan het 100% onderhouden keurmerk aan dat voertuig toegekend te worden in de advertentiesoftware waarmee het autobedrijf werkt.

Ga voor mee informatie naar de website van Autotrust.

Promotiemateriaal

Maak 100% onderhouden zichtbaar voor jouw (potentiƫle) klanten middels showroomaankleding. De betaalde promotiematerialen, zoals stickers, flyers, vlaggen, spiegelhangers of een roll-up banner kun je bestellen via de BOVAG Ledenwinkel. Je dient in te loggen met je persoonlijke BOVAG-inlogcode.

Promotiemateriaal-1.jpg Promotiemateriaal-2.JPG

Op de website van 100% onderhouden kun je gratis promotiematerialen downloaden zoals tipkaarten, banners, een video voor op de website en het logo. Ook bestel je hier het speciale promotie-voordeel-pakket.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring