Bovag logo
Terug
Logo auto's de baas

Auto's de baas

Kies jouw weg met fabrikantendata en sleutel op merkniveau.

Waarom is dit belangrijk?

Laatste update 22 december 2023

OE data helpt je om goed werk te leveren én zakelijk gezond te blijven. Met minder tijdverlies, minder afhankelijkheid van anderen en uiteindelijk meer winst. Het levert je veel op en dat wordt de komende jaren alleen maar meer.

Bekijk hieronder het filmpje van Auto's de Baas en zie wat het jou oplevert.

In het kort:
Je hebt OE data nodig om moderne auto’s te diagnosticeren, repareren en onderhouden. Voor iets simpels als het monteren van een trekhaak, heb je specifieke technische informatie, apparatuur en kennis nodig. Wil je je klanten goed kunnen helpen, dan zul je aan de slag moeten met originele fabrikantendata.

  • Bespaar tijd en zorg dat je meer werkplaatsuren kunt factureren. Met OE-data stel je makkelijker en sneller de juiste diagnose, bestel je direct het goede onderdeel en ben je geen tijd meer kwijt aan heen en weer rijden naar bijvoorbeeld een dealerbedrijf voor een diagnose. Dus minder weglekuren en meer winst.
  • Je wordt minder afhankelijk van anderen, omdat je alles zelf kunt.
  • Klanten merken dat jij ze goed en professioneel helpt, dus blijven terugkomen. Doordat je zelf software-updates kunt doen of zelf storingen kunt oplossen, kan de klant voor alles bij jou terecht. Je kunt zelf het digitale serviceboekje invullen. Dat geeft vertrouwen en levert een loyale klantenkring op.
  • Autotechnici werken graag in een moderne garage, dus het vinden, binden en boeien van personeel is makkelijker voor jouw bedrijf. Een werkplaats waar je alles zelf op kunt lossen, waar met moderne apparatuur wordt gewerkt en waar autotechnicus een vak is om trots op te zijn, is aantrekkelijk voor bestaande medewerkers én het trekt nieuwe collega’s aan.

Aan de slag!
Ga dus nu aan de slag en check welke opties jij hebt om met originele fabrikantendata te gaan werken. Er kan veel meer dan je denkt!

Bekijk hier wat garages die al met OE data werken erover zeggen​

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.