Bovag logo
Wijziging voorbeeld-arbeidsovereenkomsten
0%
Terug

Wijziging voorbeeld-arbeidsovereenkomsten

Laatste update 28 mei 2024Leestijd: 2 min
Contract tekenen

Op mijn.bovag.nl zijn vanaf nu nieuwe arbeidsovereenkomsten te vinden. BOVAG kreeg signalen van leden dat er een onduidelijkheid zat in de voorbeeld-arbeidsovereenkomsten die beschikbaar zijn. De nieuwe documenten zijn helderder geschreven en de onduidelijkheden zijn eruit gehaald.

De onduidelijkheid in de arbeidsovereenkomsten zat op de tussentijdse opzegmogelijkheid. Deze is voor zowel de werkgever als werknemer duidelijker verwoord in de arbeidsovereenkomsten, zodat het voor alle partijen nog duidelijker is wat er samen is afgesproken.

Eerder waren de voorbeeld arbeidsovereenkomsten al herschreven, beter leesbaar gemaakt en inhoudelijk aangepast en aangevuld. 

Neem je een nieuwe medewerker in dienst voor bepaalde of onbepaalde tijd, gebruik dan de nieuwe arbeidsovereenkomsten. Op die pagina vind je speciale arbeidsovereenkomsten voor medewerkers die vallen onder de cao voor het Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf, de cao voor het Carrosseriebedrijf, de cao voor Tankstations en Wasbedrijven en voor rijinstructeurs. Voor elk type bedrijf gelden namelijk andere regels.

Maak je al gebruik van de voorbeeld arbeidsovereenkomsten, en heb je deze opgeslagen op jouw computer? Vervang deze dan door de nieuwe versie(s).

Vragen?

Heb je vragen over het aannemen van een nieuwe medewerker of het invullen van de arbeidsovereenkomst? Kijk dan in het dossier aannemen nieuwe medewerker of neem contact op met BOVAG Ledenadvies via 030-65 95 300 of via ledenadvies@bovag.nl.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.