Bovag logo
Webinar: Investeer in de ontwikkeling van je oudere medewerker
0%
Terug

Webinar: Investeer in de ontwikkeling van je oudere medewerker

Laatste update 28 november 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Heeft u medewerkers van 50-plus en wilt u weten hoe deze groep medewerkers zich kan blijven ontwikkelen? Meld u dan aan voor de OOMT-Webinar ‘Investeer in de ontwikkeling van je oudere medewerker(s)’. Deze zal worden gehouden op donderdag 7 december om 19.30 uur en duurt (maximaal) een uur.

Veel 50-plus medewerkers in de mobiliteitsbranche zijn zich niet (volledig) bewust van het belang om zich ook op latere leeftijd te blijven ontwikkelen. Maar dit is juist voor deze specifieke groep heel belangrijk om zo op een goede manier inzetbaar te blijven en gezond het pensioen te halen. Werkgevers laten het initiatief voor ontwikkeling bij de medewerker en zijn vaak zelf niet op de hoogte van de mogelijkheden. Ook zien werkgevers vaak onvoldoende het belang en de potentie van de oudere medewerkers. Maar juist in deze tijd van krapte heb je ook deze doelgroep keihard nodig om je personeelsbestand op peil te houden. Het is dus belangrijk om te investeren in deze groep.

Tijdens het webinar gaan we met elkaar in gesprek over de potentie van de 50-plus doelgroep, hoe hierin geïnvesteerd kan worden zodat de medewerker fysiek en mentaal de eindstreep/het pensioen kan halen. Een win-win-situatie voor zowel werkgevers als oudere medewerkers!

Aanmelden

Aanmelden voor de webinar kan via

deze link

.

Heeft u vragen over de webinar? Neem dan contact op met de Servicedesk van OOMT. Deze is bereikbaar via

servicedesk@oomt.nl

of via 0800-0155.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.