Bovag logo
Wat vindt u van de communicatie van BOVAG? Laat het ons weten!
0%
Terug

Wat vindt u van de communicatie van BOVAG? Laat het ons weten!

Laatste update 11 augustus 2023Leestijd: 1 min
Artikel header afbeelding

Als ondernemer ontvangt u dagelijkse grote hoeveelheden informatie. Ook BOVAG stuurt u veel vakinhoudelijke berichten. Via mail, via internet, via sociale media en op papier. Wij zijn benieuwd of u onze informatie gebruikt en hoe u deze waardeert.

Daarom willen wij u vragen even de tijd te nemen om hierover een vragenlijst in te vullen. Het invullen kost u ongeveer tien minuten. Het helpt ons als BOVAG enorm om onze informatie en communicatie beter op uw wensen af te stemmen. Onder alle deelnemers verloten we een bedrijfsuitje voor tien personen: een kartarrangement met dinerbuffet bij u in de regio.

Antwoorden

De vragenlijst is gisteren, woensdag 9 augustus, door onafhankelijk onderzoeksbureau MediaTest per e-mail naar u verstuurd. Uiteraard worden uw antwoorden en opmerkingen anoniem verwerkt.

Vergeet niet aan het einde van de enquete uw e-mailadres in te vullen. Dan maakt u kans op een avondje karten en dineren met uw medewerkers.

Geen mail ontvangen?

Heeft u op woensdag 9 augustus geen e-mail van MediaTest ontvangen. Check dan eerst even uw spambox, het is mogelijk dat de e-mail daarin is beland. Niet tussen uw spam? Neem dan contact op met

BOVAG Ledenadvies

. Dan checken we wat er misgaat en ontvangt u alsnog een e-mail.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.