Bovag logo
Wachtwoord aanpassen op mijnBOVAG
0%
Terug

Wachtwoord aanpassen op mijnBOVAG

Laatste update 30 mei 2024Leestijd: 2 min
Wachtwoord

Alle BOVAG-leden hebben gisteren via de mail het verzoek gekregen om hun wachtwoord op mijn.bovag.nl aan te passen. Dit verzoek komt echt van de vereniging. Helaas is het instellen van een nieuw wachtwoord nodig doordat we zijn overgestapt op een nieuwe technische omgeving voor deze website. Lees in de mail of in de boodschap op de website hoe je je wachtwoord kunt aanpassen.

De techniek waarop de websites van BOVAG.nl en mijn.BOVAG.nl draait, is verouderd. Omdat we voor nu én in de toekomst goed draaiende en vooral veilige websites willen bieden, was het nodig om over te stappen op een nieuw systeem. Voor BOVAG.nl is dat al eerder gebeurd en deze week is mijn.BOVAG.nl overgegaan. Zorg dat je wachtwoord aanpast om toegang te behouden tot alle functionaliteiten die je van ons gewend bent.

Bij het bezoeken van de beide vernieuwde websites, zul je weinig tot geen verandering zien. De vernieuwing zit vooral in het technische gedeelte. Binnenkort gaan we aan de slag met verbeteringen aan de voorkant van de websites.

Stappen

1. Ga naar mijn.bovag.nl
2. Klik op ‘Inloggen’
3. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’
4. Je komt vervolgens op de volgende pagina uit waar je je lidmaatschapsnummer kunt invullen en versturen

5. Je ontvangt binnen enkele minuten van ons per e-mail een link voor het aanmaken van een (nieuw) wachtwoord. Dit sturen wij naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Het e-mailadres wordt getoond, maar uit veiligheidsoverwegingen zijn er stukken weggelaten.

Deze e-mail niet ontvangen? Check dan eerst de map ‘ongewenste mail’ of SPAM in jouw inbox.

Loop je ergens tegenaan? Neem dan contact op door te bellen naar (030) 659 54 73.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.