Bovag logo
Voor de agenda: 'Toekomstbestendig werkgeverschap' op 12 september
0%
Terug

Voor de agenda: 'Toekomstbestendig werkgeverschap' op 12 september

Laatste update 30 juni 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

'Toekomstbestendig werkgeverschap', denkt u daar al over na? Om u daarbij te helpen organiseert BOVAG op dinsdag 12 september een HR-event hierover. Houdt u zich binnen het bedrijf bezig met de zorg voor medewerkers? Dan is dit event echt iets voor u. Noteer hem alvast in uw agenda.

Medewerkers vinden is op dit moment al een enorme uitdaging. Maar hoe kunt u medewerkers daarna zo binden en boeien dat ze voor langere tijd willen blijven? Hoe zorgt u dat ze werken met plezier en blij, betrokken en productief blijven? Daarin willen we u op 12 september inspireren bij InnStyle in Maarssen. Daarnaast geven we nieuwtjes en lanceren we op die dag zelfs een nieuwe tool rond verzuim.

Programma

Vanaf 12.00 uur starten we met een lekkere lunch. Het inhoudelijke programma start om 13.00 uur en rond 16.30 uur sluiten we af met een gezellige netwerkborrel. De middag bestaat uit zowel plenaire sessies als een aantal inspirerende subsessies.

Aan de inhoud van het programma wordt nog gewerkt, maar we kunnen al wel verklappen dat u onder andere gaat luisteren naar het mooie en inspirerende verhaal van Classic Mike. Mike is ondernemer en praktijkopleider en restaureert samen met jongeren met een ondersteuningsbehoefte klassieke auto’s in zijn garagebedrijf in Zeewolde. Classic Mike is in 2022 uitgeroepen tot de beste praktijkopleider van Nederland.

We sluiten de middag af met nuttige BOVAG-weetjes en -feiten. Zoals een update over de cao-onderhandelingen Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf. Maar ook introduceren we de verzuimnavigator, een grote verzameling informatie over ziekteverzuim en -preventie die werkgevers helpt hun bedrijf en medewerkers gezond te maken en te houden. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen en te netwerken.

Aanmelden

Gun uzelf een leerzame, laagdrempelige en leuke middag en kom op 12 september naar het BOVAG HR-event. Neem ook vooral een (HR) collega mee. Aanmelden voor twee personen kan via onderstaande knop. Meer informatie over het volledige programma volgt later.

Aanmelden

We hopen u op 12 september te mogen ontvangen. Heeft u nog vragen over het event, stuur dan een e-mail naar

events@bovag.nl

.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.