Bovag logo
ViaBOVAG.nl koploper op het gebied van merkvoorkeur en zekerheid
0%
Terug

ViaBOVAG.nl koploper op het gebied van merkvoorkeur en zekerheid

Laatste update 12 juni 2023Leestijd: 3 min
Artikel header afbeelding

ViaBOVAG.nl heeft mooie resultaten behaald in het merkonderzoek van Brandtracker uit het eerste kwartaal van 2023. Het platform scoorde het hoogst op het gebied van merkvoorkeur en zekerheid in vergelijking met andere portalen uit de branche.

Het onderzoek in een notendop

In het onafhankelijke merkonderzoek werden mannen en vrouwen boven de 25 jaar in het bezit van een rijbewijs ondervraagd. Verschillende autoverkoopportalen werden met elkaar vergeleken, waaronder Marktplaats, AutoScout24, AutoTrack, Autotrack, Autotrader, Gaspedaal.nl en Autowereld.nl.

Favoriet onder viaBOVAG.nl-kenners

ViaBOVAG.nl

laat een stijgende lijn zien in naamsbekendheid, wat betekent dat steeds meer mensen op de hoogte zijn van het platform. Bovendien blijkt dat degenen die bekend zijn met viaBOVAG.nl ook een sterke voorkeur hebben voor dit platform ten opzichte van andere portalen. Dit betekent dat zodra mensen viaBOVAG.nl kennen, het hun eerste keuze wordt bij het zoeken naar een auto.


Nummer één op het gebied van zekerheid en betrouwbaar

Ook is viaBOVAG.nl het nummer één platform als het gaat om zekerheid. Uit onderzoekt blijkt dat 68% van de respondenten vindt dat viaBOVAG.nl zekerheid biedt en betrouwbaar is in vergelijking tot de gemiddelde score van 44% voor alle portalen. Daarnaast wordt viaBOVAG.nl gezien als geloofwaardig (68%), biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding (59%) en biedt een breed aanbod van vervoersmiddelen (70%).

Tot slot scoort viaBOVAG.nl goed op vernieuwing, specialisatie in elektrisch rijden en het bieden van een persoonlijk en passend verhaal, waardoor het een betrouwbare keuze is voor consumenten die op zoek zijn naar vervoersmiddelen. Dit sluit perfect aan bij de zekerheden van viaBOVAG.nl waar we bekend om staan.


Contact met viaBOVAG.nl

ViaBOVAG.nl is het portaal van en voor BOVAG-leden; u heeft de regie in eigen hand en bent daarom minder afhankelijk van andere portalen. Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager.

Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres

adverteerders@viabovag.nl

.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.