De pagina wordt geladen...

Bovag logo
Veel animo voor BOVAG-activiteiten op Kampeer en Caravan Jaarbeurs
0%
Terug

Veel animo voor BOVAG-activiteiten op Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Laatste update 10 oktober 2024Leestijd: 2 min
KCJ

BOVAG was dit jaar weer van de partij op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) in Utrecht. De beurs werd goed bezocht. KCJ trok dit jaar maar liefst 42.000 bezoekers. Op het BOVAG-plein kwamen veel consumenten langs en er was veel animo om deel te nemen aan de BOVAG-activiteiten. Bezoekers konden met Try the caravan en Try the camper oefenen met het rijden met een kampeermiddel, onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur. Daarnaast werden mensen uitgedaagd bij de Kampeercheck Challenge, om onderhouds- en reparatiepunten te vinden. De KCJ vond plaats van 2 tot en met 6 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Op het buitenterrein van KCJ had BOVAG een gezellige plek ingericht, waar kampeerders terecht konden met allerlei vragen.

Onder leiding van een BOVAG-rijinstructeur konden mensen hun eerste rondje met de caravan of camper rijden. Deze activiteit trok weer veel bezoekers en leverde veel positieve reacties op.

BOVAG had ook een activiteit met wedstrijdelement: de Kampeercheck Challenge. Daar kon men, met een checklist in de hand, een caravan controleren op onderhoudspunten en veiligheidsaspecten. Er was dit jaar extra aandacht voor banden. Door deze challenge maakten we bezoekers extra bewust van het belang van goed onderhoud (en een goede vakman) voor een zorgeloze, veilige vakantie. De challenge was een wedstrijd, dus deelnemers konden een prijs winnen. De keurmeesters van verschillende BOVAG-kampeerbedrijven die aanwezig waren bij de Kampeercheck Challenge gaven toelichting en beantwoordden dagelijks vele vragen over onderhoud.

Kees en Carla, de keuzecoaches van viaBOVAG.nl, hielpen bezoekers tijdens de beurs op weg bij hun zoektocht naar de voor hen perfecte caravan, camper of vouwwagen. Als doorgewinterde kampeerders, met meer dan veertig jaar ervaring, konden zij goed onafhankelijk en deskundig advies geven.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.