Bovag logo
Supercharge-event: 5 redenen om u vandaag nog aan te melden
0%
Terug

Supercharge-event: 5 redenen om u vandaag nog aan te melden

Laatste update 06 juli 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Dinsdagmiddag 3 oktober vindt in DeFabrique in Utrecht hét event voor het onafhankelijke kanaal plaats. Het BOVAG-congres voor onafhankelijke autobedrijven is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, met nog meer ruimte voor informatie, inspiratie, fun en netwerken. Bent u erbij? Vijf redenen om Supercharge niet te missen.

  1. U bepaalt uw programma zelf. Geen ingewikkeld keuzemoment vooraf en aankomen op het tijdstip dat u het beste past: dit jaar bepaalt u zelf hoe laat u komt en wat u gaat doen. Tussen 15.00 en 19.00 uur is het programma helemaal flexibel.
  2. Informatie & inspiratie. Nieuw dit jaar zijn de TEDtalks: korte, 20-minutenpresentaties over een specifiek onderwerp. Sommige onderwerpen liggen dicht bij de praktijk, andere onderwerpen zijn vooral inspirerend. Bepaal zelf welke presentaties voor u interessant zijn en hoeveel u er wilt volgen. Elk half uur starten er twee verschillende sessies.
  3. Netwerken & fun. Even bijpraten met een collega of BOVAG-partner? Of snel een motorracesimulator in of een wedstrijdje tegen een collega op de kartbaan? Dit jaar is er heel veel ruimte voor netwerken en fun-activiteiten.
  4. Kijkje in de keuken. Tijdens het avondprogramma vindt de ontknoping plaats van de winnaar van de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Wat kunt u leren van de finalisten?
  5. Rasondernemer Jacco Vonhof. Helene Hendriks ontvangt tijdens het avondprogramma onder meer MKB-Nederland-voorzitter én rasondernemer Jacco Vonhof aan tafel. Hoe kijkt hij aan tegen ondernemerschap en welke boodschap heeft hij voor de ondernemers in de zaal?

Aanmelden

Voor BOVAG-leden is deze bijeenkomst kosteloos te bezoeken.

Meld u snel aan

voor 3 oktober. Meer weten over tijdstippen of het complete programma? Kijk op

bovagcongres.nl

.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.