Bovag logo
Stichting Goed Bezig doet naam eer aan
0%
Terug

Stichting Goed Bezig doet naam eer aan

Laatste update 23 mei 2024Leestijd: 1 min
Hart met stethoscoop

Vijftig cent van de opbrengst van een apk-beurt doneren aan de Stichting Goed Bezig. Zet dat zoden aan de dijk? Ja is het antwoord. Doordat leden van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven dit jaren hebben gedaan en van het geld AED’s hebben gekocht voor organisaties in heel Nederland, hangt er bij een voetbalclub in Oisterwijk een AED. Door adequaat handelen van omstanders redde het apparaat vorige week het leven van de 26-jarige aanvoerder van Achilles Veen die tijdens de wedstrijd een hartstilstand kreeg.

Via deze stichting zijn er door het hele land AED’s opgehangen; van Kruiningen tot Hallum en van kinderboerderij tot dorpshuis, sporthal en dierenpark. De Stichting bestaat inmiddels niet meer, maar de titel ‘Goed bezig’ blijft wel overeind. BOVAG wil hierbij nogmaals alle onafhankelijke autobedrijven bedanken die jarenlang mee hebben gespaard.

Niet alleen de AED maar ook kundige mensen die ter plekke aanwezig waren, hebben het leven van de 26-jarige speler gered. De club, Trinitas in Oisterwijk, zorgt dat medewerkers ieder jaar op cursus gaan hiervoor. Met de speler lijkt het allemaal goed te gaan komen.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.