Bovag logo
Stephan Griffioen branchemanager Schadeherstelbedrijven BOVAG
0%
Terug

Stephan Griffioen branchemanager Schadeherstelbedrijven BOVAG

Laatste update 03 februari 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Na een gezamenlijk wervingstraject hebben FOCWA en BOVAG Stephan Griffioen (36) bereid gevonden de BOVAG-afdeling Schadeherstelbedrijven te gaan leiden vanaf 6 februari 2023. Begin april worden - als uitvloeisel van de fusie tussen FOCWA en BOVAG - aan die afdeling de schadeherstellers van FOCWA toegevoegd, zodat een afdeling van zo'n 1.200 bedrijven ontstaat.

Stephan treedt begin februari al aan en dat geeft hem de kans zowel bij BOVAG als bij FOCWA twee maanden mee te draaien, zodat hij van meet af aan een goede bijdrage zal kunnen leveren aan de zachte landing van de FOCWA-bedrijven bij BOVAG en de ontwikkeling van de afdeling.

Stephan Griffioen komt uit een automotive nest, hij groeide op in een onafhankelijk autobedrijf. Na een Bachelor Business Studies op het IVA Driebergen, behaalde hij zijn Master Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Hij deed ervaring op bij een Mercedes-dealer en daarna in diverse functies bij de Renault-importeur. Meest recent als directeur After Sales & Kwaliteit, waaronder ook schadeherstel valt.

In zijn nieuwe functie als branchemanager BOVAG Schadeherstelbedrijven is Griffioen zowel opvolger van branchemanager Frank Ruygrok, die een andere functie bij BOVAG zal gaan vervullen, als van Femke Teeling, huidige directeur van FOCWA, die recent aankondigde vanaf april haar carrière voort te zullen zetten als directeur van V&VN.

Stephan: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met de teams verder te bouwen op het werk van mijn voorgangers bij FOCWA en BOVAG en het beste van de twee organisaties samen te brengen. De schadeherstelsector kent de nodige kansen en uitdagingen binnen het snel veranderde mobiliteitslandschap en met deze vernieuwde afdeling kunnen we werken aan een nog sterkere sector. Met veel plezier en energie ga ik daar mijn bijdrage aan leveren.“

Peter Niesink, algemeen directeur BOVAG: "Met Stephan hebben we een ervaren manager gevonden die het integratieproces van de fusie zal gaan leiden en samen met collega’s van BOVAG en FOCWA onze leden gaat ondersteunen."

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.