Bovag logo
Scooterrecycling-campagne succesvol; haak ook aan!
0%
Terug

Scooterrecycling-campagne succesvol; haak ook aan!

Laatste update 05 juli 2019Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Scooter Recycling Nederland (SRN) houdt een landelijke campagne om scooterrijders in te lichten dat ze hun afgedankte scooter kunnen inleveren bij een SRN-punt. De scooter wordt dan op een maatschappelijk verantwoorde wijze gerecycled. De campagne is tot nu toe succesvol. Het aantal bezoekers op de SRN-website verdubbelde, net als het aantal ingeleverde oude brom- en snorfietsen. Deel ook de filmpjes via social media, om scooterrecycling onder de aandacht te brengen van uw klanten.

De campagne, die begin 2019 is gestart, bestond onder andere uit een advertentie in regionale en lokale kranten en had een oplage van meer dan 3,5 miljoen. Online wordt er gebannerd op NU.nl en wordt de Recycleheld gepromoot op social media. In vier verschillende filmpjes worden consumenten op ludieke wijze verwezen naar het netwerk van SRN-inleverpunten. Daarnaast heeft elk SRN-inleverpunt foldermateriaal ontvangen. De campagne werpt zijn vruchten al af. In het eerste kwartaal bezochten maar liefst 26.000 mensen de website van SRN en werden er meer scooters aangeboden voor demontage.

Wilt u weten wat u moet doen als een klant zijn oude voertuig komt inleveren voor demontage? Kijk dan op www.scooterrecyclingnederland.nl.

Doe ook mee

Help SRN mee om de campagne een nog groter succes te laten worden, volg SRN op LinkedIn, Twitter, Facebook of Instagram en deel mee! U kunt ook de filmpjes delen via uw social-mediakanalen. Daarmee laat u ook richting uw klanten zien dat u als ondernemer bezig bent met duurzaam ondernemen.

Er zijn in totaal vier filmpjes:

  • Vier filmpjes waarin de Recycleheld verwijst naar de inleverpunten voor afgedankte scooters
  • Eén informatie filmpje over wat er met afgedankte scooters gebeurt

Ga naar het YouTube-kanaal van Scooter Recycling Nederland voor de filmpjes. Bekijk hieronder een voorbeeldfilmpje over de Recycleheld.

Scooter Recycling Nederland

SRN is een initiatief van RAI Vereniging en BOVAG om op een maatschappelijk verantwoorde manier brom- of snorfietsen te recyclen, nieuwe grondstoffen beschikbaar te maken en milieugevaarlijke stoffen op de juiste wijze af te voeren. Bent u nog geen inleverpunt of demontagebedrijf? Kijk dan hier voor meer informatie: www.scooterrecyclingnederland.nl.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.