Bovag logo
RODI Personenauto 2023: uw deelname is belangrijk
0%
Terug

RODI Personenauto 2023: uw deelname is belangrijk

Laatste update 10 januari 2024Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

De vernieuwde RODI-vragenlijst is vrijdag 5 januari voor de tweede keer per e-mail verstuurd naar de leden van BOVAG-autodealers die contractpartner zijn bij de importeur. Heeft u de lijst nog niet (volledig) ingevuld? Zorg dan dat uw stem niet verloren gaat in de gesprekken met de importeur/principaal en doe dit alsnog. Meedoen kost slechts 10-15 minuten van uw tijd. Je hebt nog tot en met 19 januari 2024 de tijd om de ingevulde lijst retour te sturen.

Uw deelname aan het RODI-onderzoek is belangrijk voor u, uw dealer-/agentuurvereniging en BOVAG om aan de slag te kunnen met concrete verbeterpunten richting uw importeur/principaal. Het onderzoek is door de snelheid van veranderingen in de automotivebranche heel belangrijk. Hoe meer autodealers meewerken hoe nauwkeuriger het beeld en des te sterker staan BOVAG en de dealer-/agentuurverenigingen in de gesprekken. Uw deelname is dus van groot belang.

Geen e-mail van BOVAG Onderzoek ontvangen?

De dealer- en agentuurverenigingen hebben meegewerkt aan dit onderzoek door e-mailadressen ter beschikking te stellen. Heeft u geen e-mail over RODI Personenauto 2023 van BOVAG Onderzoek ontvangen? Controleer dan eerst uw spambox. Zit de mail niet tussen uw spam? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl. Dan controleren we waarom u geen mail heeft ontvangen en sturen we u deze alsnog.

Vragen?

Voor technische vragen of problemen bij het doorlopen van de stellingenlijst kunt u contact opnemen met onderzoek@bovag.nl. Ook als de gegevens in de mail of vragenlijst niet kloppen. Heeft u een algemene vraag over RODI Personenauto 2023? Kunt u contact opnemen met autodealers@bovag.nl.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.