Bovag logo
RODI Fiets komt eraan!
0%
Terug

RODI Fiets komt eraan!

Laatste update 08 juni 2022Leestijd: 1 min
Artikel header afbeelding

Het Relatie Onderzoek Dealer Importeur Fiets gaat op 16 juni 2022 weer van start. Vult u ‘m ook in? De uitslagen van de enquête zijn erg belangrijk voor de gesprekken die BOVAG en dealers met fabrikanten voeren over verbeteringen van hun dienstverlening en betere samenwerkingsafspraken in de dealercontracten.

RODI focust dit jaar op vragen zoals: valt er geld te verdienen met het merk; ook in de toekomst? Houdt de fabrikant voldoende rekening met de wensen en behoefte van dealers? Is de leverancier transparant over zijn plannen voor de toekomst, bijvoorbeeld als het om rechtstreekse verkoop gaat? En ondersteunen de fabrikanten de dealers ook voldoende bij deze veranderingen? Deze antwoorden bieden waardevolle input voor BOVAG en voor de dealerverenigingen om het gesprek met de fabrikant aan te gaan.

Dealeradviesboek

De resultaten van RODI Fiets worden daarnaast gebruikt voor de samenstelling van het dealeradviesboek. Dit geeft u en andere individuele dealers inzicht in de prestaties van de merken, zo kunt u een gedegen keuze maken.

Uw bijdrage is belangrijk

U ontvangt de vragenlijst 16 juni a.s. in uw mailbox. Het invullen ervan kost u slechts een paar minuten van uw tijd. Alleen met voldoende deelnemers zijn de uitkomsten representatief en kunnen we wat veranderen. Uw bijdrage is dus heel belangrijk!

Lees hier meer over het hoe en waarom van RODI Fiets
Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.