Bovag logo
Presentatie netwerkstudie voor de verhuur- en deelautobranche op 22 juni
0%
Terug

Presentatie netwerkstudie voor de verhuur- en deelautobranche op 22 juni

Laatste update 01 januari 2020Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Om ondernemers met een verhuur- en/of deelautobedrijf nu en in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn, monitort BOVAG de ontwikkelingen in de branche. In dat kader hebben we KMPG een netwerkstudie laten doen voor de verhuur- en deelautobranche. Een grote groep ondernemers en relevante branchepartijen zijn hierbij betrokken voor een zo compleet mogelijk beeld. De scope van de studie is tot 2030 en dient als input voor de BOVAG-agenda voor de komende jaren. De resultaten worden op 22 juni gepresenteerd tijdens een ledenbijeenkomst in het BOVAGhuis.

Kom ook naar de ledenbijeenkomst!

De uitkomsten van de netwerkstudie worden op 22 juni door KPMG en BOVAG gepresenteerd tijdens een ledenbijeenkomst in het BOVAGhuis in Bunnik. Alle verhuur- en deelautobedrijven hebben inmiddels per e-mail hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen. "Zo’n groots onderzoek als dit hebben we niet eerder gedaan voor onze branche. Ik roep hierbij dus alle leden op om er 22 juni bij te zijn. Dit mag je gewoon niet missen", aldus afdelingsvoorzitter Henk van den Helder.

Programma 22 juni

Het programma is niet alleen boeiend maar ook gezellig. Aansluitend op het inhoudelijke programma is er namelijk een netwerkborrel mét zomerse barbecue. Wat zijn de conclusies van het onderzoek, welke taak ligt er voor de branche en wat betekent dit toekomstbeeld voor BOVAG-verhuur- en -deelautobedrijven? Wilt u de antwoorden op deze vragen uit de eerste hand krijgen of zelf vragen aan de onderzoekers stellen? Wees er 22 juni dan zeker bij!

Tijden

  • 16.00 uur: Inloop en ontvangst
  • 16.30 uur: Aanvang programma
  • 18.00 uur: Netwerkborrel èn BBQ
  • 21.00 uur: Einde
Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden
Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.