Bovag logo
Pitspro Academy: extra basistraining auto poetsen en polijsten gepland op 18 en 19 januari
0%
Terug

Pitspro Academy: extra basistraining auto poetsen en polijsten gepland op 18 en 19 januari

Laatste update 22 november 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Vanwege de grote belangstelling organiseert de Pitspro Academy een extra basistraining autoreconditionering: op donderdag 18 en vrijdag 19 januari 2024. De eerste training, op woensdag 6 en donderdag 7 december, zit inmiddels bijna vol. Ook de aanmeldingen voor de tweede gaan hard. Meld uw medewerker(s) dus snel aan! Tijdens de tweedaagse training leert uw medewerker op een vakkundige manier een auto poetsen en polijsten. Er worden handige tips en tricks gedeeld waardoor sneller en efficiënter kan worden gewerkt. De Pitspro Academy van BOVAG helpt ondernemers in de autowas-, poets- en tankstationbranche bij het opleiden en ontwikkelen van hun personeel.

Deze basistraining autoreconditionering vindt plaats bij Innovam in Nieuwegein. De trainingsdagen duren van 8.30 tot 17.00 uur. Op de trainingslocatie is een was- en poetsstraat aanwezig waar de trainers de deelnemers alles leren over:

  • Reinigen van de velgen
  • Wassen en foamen van de auto (inclusief reiniging motorruimte brandstofmodellen en sponningen)
  • Drogen, kleien, afplakken
  • Excentrisch (beginner) en roterend polijsten
  • Verschillende soorten lakbescherming
  • Behandeling van ongelakte delen (trims)
  • Reinigen van het interieur
  • Reinigen en voeden van kunststof delen
  • Reinigen en voeden van leren bekleding
  • Streeploos reinigen van de ruiten

De dag start met een stuk theorie over veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen. De deelnemer sluit de training af met een eindtoets en ontvangt een erkend BOVAG-certificaat. Deze basistraining staat ook open voor personeel van auto- en schadeherstelbedrijven.

Meer informatie en aanmelden

Over Pitspro Academy

De Pitspro Academy is hét opleidingsplatform van BOVAG voor tankstation- en autowasprofessionals. Er staan diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen op, die vaak kosteloos te volgen zijn voor leden van BOVAG én hun medewerkers. Alle opleidingen zijn toegankelijk, kortdurend en praktijkgericht en gaan bijvoorbeeld over veiligheid, klantcontact en management. BOVAG optimaliseert en breidt het aanbod verder uit samen met een klankbordgroep van ondernemers.

Kijk voor meer informatie op Pitspro.nl
Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.