Bovag logo
Ontvang 25 procent BOVAG-korting op uw ticket voor het Scheepsmotoren Event
0%
Terug

Ontvang 25 procent BOVAG-korting op uw ticket voor het Scheepsmotoren Event

Laatste update 10 augustus 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

BOVAG-leden krijgen 25 procent korting op hun bezoek aan het Scheepsmotoren Event op dinsdag 19 september, bij Landvast in Alblasserdam. De derde editie van het evenement staat in het teken van de vergroening van de scheepsaandrijving. Welke ontwikkelingen komen eraan? En wat wordt er op basis van bestaande aandrijvingen ontwikkeld om de scheepvaart te verduurzamen? Een interessant evenement voor leden van BOVAG Energiesystemen en Revisie, die actief zijn in de (aandrijving van) scheepsvaart. Het Scheepsmotoren Event wordt georganiseerd door Schuttevaer.

Op het Scheepsmotoren Event op 19 september komen ruim tweehonderd rederijen, scheepsbouwers, binnenvaartondernemers, toeleveranciers en maritieme dienstverleners bij elkaar voor inzichten en praktische informatie over de keuze van de juiste motor en brandstof. Aan bod komen bijvoorbeeld: mogelijkheden om te verduurzamen, regelgeving om rekening mee te houden en het rendabel maken van vergroening. De sprekers zijn onder meer Caterpillar Marine, VT Groep, NPRC, ABN AMRO en Teus Vlot.

Bekijk het gehele programma

Koop uw ticket met korting

BOVAG is een van de partners van het Scheepsmotoren Event. Daarom ontvangt u als BOVAG-lid 25 procent korting op een ticket, met de code

SME23BOVAG25%

. Meld u aan via

deze link

, kies voor het gewenste ticket en voer de kortingscode in onder de bezoekersgegevens in het veld ‘VIP-code’. Als u een abonnement heeft op Schuttevaer, dan krijgt u ook nog 100 euro korting op de toegangsprijs.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.