Bovag logo
Nieuw budget STAP op 1 mei 2023 open
0%
Terug

Nieuw budget STAP op 1 mei 2023 open

Laatste update 24 april 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 mei 2023 om 10.00 uur weer het STAP-budget aanvragen. Met de Stimulering Arbeidsmarkt Positie (STAP) kan een budget van maximaal € 1.000,- aangevraagd worden voor het volgen van een training, cursus of opleiding. Wijs uw medewerker bijtijds op de nieuwe inschrijfperiode of meld uzelf tijdig aan, want de subsidiepot is snel leeg! Innovam biedt diverse trainingen voor de mobiliteitsbranche, waarvoor het STAP-budget aangevraagd kan worden. Zeker zijn van een plek? Reserveer dan nu al de training.

Reserveer nu alvast uw training bij Innovam

Innovam heeft een brede keuze aan opleidingen die binnen het STAP-budget vallen en waar u of uw medewerker dus uiteindelijk kosteloos aan mee kan doen. Om zeker te zijn van een plekje is het raadzaam om nu alvast in te schrijven. Na het reserveren van de Innovam-training kan op 1 mei de subsidie aangevraagd worden via het UWV. Het STAP-budget is populair, dus het is belangrijk om de aanvraag zo snel mogelijk te doen. Als de STAP-subsidie toegekend wordt, wordt de inschrijving bevestigd. Lukt dit niet, dan wordt de inschrijving geannuleerd of in samenspraak met de deelnemer alvast genoteerd voor de volgende aanvraagperiode.

Kijk op

innovam.nl/stap

voor een overzicht van alle trainingen voor (aankomende) technici in de personenauto-, bedrijfsauto-, schadeherstel-, verhuur-, tweewieler-, camper- en caravanbranche, die met STAP gevolgd kunnen worden.

Direct naar STAP-aanvraag

Vragen?

Meer informatie over het STAP-budget en het aanvragen hiervan vindt u op de

website van het UWV

. Heeft u vragen over het STAP-budget? Kijk dan of uw vraag tussen de

veelgestelde vragen

staat op de website van het UWV of neem contact op met het UWV via (088) 898 22 02.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.