Bovag logo
Meer leads door het aanbieden van financierings- en verzekeringsoplossingen
0%
Terug

Meer leads door het aanbieden van financierings- en verzekeringsoplossingen

Laatste update 25 september 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Wanneer consumenten een auto-advertentie bekijken op viaBOVAG.nl, zien zij ook de mogelijkheid om een financiering aan te vragen of een verzekering te berekenen. U heeft de keuze of dit een financierings- of verzekeringsoplossing van een viaBOVAG.nl-samenwerkingspartner is of van uw eigen bedrijf.

Financieren en verzekeren op viaBOVAG.nl

Voor financieringen werken wij samen met Geld.nl; een vergelijkingswebsite met het meest complete aanbod. Voor verzekeren is dit de BOVAG Autoverzekering. De BOVAG Autoverzekering biedt uitstekende voorwaarden, premie én zorgt voor nog meer binding met het BOVAG-netwerk.

Waar zijn deze functionaliteiten zichtbaar?

Als een consument een auto-advertentie op viaBOVAG.nl bekijkt, worden de verwijzingen op deze advertentiepagina bij het voertuig op verschillende plaatsen getoond:

  • Rechts bovenaan direct onder de prijs van de auto
  • In het midden in het blok ‘Financieel inzicht’
  • Links onderaan vierkante display advertenties van financieren en verzekeren

Uw eigen financierings- of verzekeringsoplossing

Heeft u zelf een financierings- of verzekeringsoplossing? En is het voor de consument mogelijk om online een kostenberekening te maken? Het is ook mogelijk om uw eigen financierings- of verzekeringsoplossing aan te bieden door dit op te nemen in uw advertenties op viaBOVAG.nl. Wilt u hiervan gebruikmaken? Neem dan contact op met uw accountmanager om de kosten en de mogelijkheden te bespreken.

Contact met viaBOVAG.nl

Met elkaar maken we

viaBOVAG.nl

tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager.

Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres

adverteerders@viabovag.nl

.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.