Bovag logo
Leden-bezoeken-ledendag 2024 in Zeeland
0%
Terug

Leden-bezoeken-ledendag 2024 in Zeeland

Laatste update 06 mei 2024Leestijd: 2 min
autowassen

Markeer in de agenda: woensdag 19 juni de jaarlijkse BOVAG-leden-bezoeken-ledendag. Dit jaar strijken we neer in Zeeland, op een idyllische locatie in de natuur: Vierlinden. De tweede stop is Goes voor een bezoek aan Autowaspark Kuzee.

Naast de algemene ledenvergadering, de benoeming van twee nieuwe bestuursleden en het inspiratiebezoek bij Kuzee, praat BOVAG je op deze dag graag bij over de laatste ontwikkelingen. Tijdens een verdiepende sessie presenteren we de resultaten van het verduurzamingsonderzoek van de branche en introduceren we het milieu-impact model. Hiermee kun je exact berekenen wat verduurzamen voor jou oplevert.

Het programma sluit af met een inspirerende sessie met topspreker Ruud Veltenaar. Ruud is een vooraanstaand expert op het gebied van verduurzaming en kunstmatige intelligentie. Hij neemt je mee in een interactieve sessie, waarin hij creatieve en praktische toepassingen voor bedrijven in onze branche belicht en nieuwe inzichten geeft.

Programma

  • 13.45 uur: Inloop
  • 14.15 uur: Aanvang programma
  • 15.45 uur: Pauze met wat lekkers
  • 16.15 uur: Locatiebezoek Kuzee
  • 17.15 uur: Slotspreker Ruud Veltenaar
  • 18.15 uur: Netwerkborrel en BBQ
  • 19.45 uur: Einde programma

Aanmelden

Ben jij er ook bij? Meld je tijdig aan, zodat we weten op hoeveel gasten wij kunnen rekenen. Gebruik daarvoor onderstaande button. Heb je vragen? Stel deze dan per e-mail via events@bovag.nl.

Direct aanmelden voor leden-bezoeken-ledendag 2024
Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.