Bovag logo
Knallend de BOVAG WinterWasWeken uit!
0%
Terug

Knallend de BOVAG WinterWasWeken uit!

Laatste update 26 januari 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Dit weekend waren veel regio’s in de ban van sneeuw en pekel. Hoe mooi zou het zijn als automobilisten komende week massaal naar de autowasstraat gaan om al het vuil ervan af te laten wassen. De weekprijswinnaar deed dit ieder geval wel en ging langs bij Carwash A2 in Zaltbommel.

Slotweek

We hebben nog één extra lange week voor de boeg, dus pak uw kans en deel zoveel mogelijk kanskaarten uit! De week loopt tot 31 januari. De weekwinnaar wordt dan ook pas 2 februari bekendgemaakt. Laat weten dat u meedoet met dit fantastische prijzenfestijn op social media en in de lokale krant. Of stuur uw vaste klantenbestand een remindermailing met bijvoorbeeld een kortingsvoucher. Met z’n allen knallen we de BOVAG WinterWasWeken uit!

Verwennerij

Grote winnaar in de competitie was deze week BOB Autowas Rotterdam Charlois, die At the Carwash Company (nummer 2) en ANAC Carwash Arnhem (IJsseloord) (nummer 3) op grote afstand hield. Koploper in het totaalklassement is laatstgenoemde. Maar de race is nog niet gelopen! Komende dagen kan er nog van alles gebeuren. Op

www.winterwasweken.nl/partners

in de ‘Mijn Omgeving’ ziet u snel hoe goed uw bedrijf het doet tijdens de actie en wat u moet doen om een plaatsje te stijgen in het klassement. De ranglijsten zijn 24/7 up-to-date. Zet ‘m op!

Op dinsdag 14 februari worden alle prijswinnaars bekendgemaakt.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.