Bovag logo
Kennissessie: Van autodealer naar onafhankelijk autobedrijf
0%
Terug

Kennissessie: Van autodealer naar onafhankelijk autobedrijf

Laatste update 17 augustus 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Wat betekent het als je als autodealer wil transformeren tot een succesvol onafhankelijk autobedrijf? Daarover gaat de kennissessie Van autodealer tot onafhankelijk autobedrijf die BOVAG op 26 september organiseert.

Steeds meer autofabrikanten en importeurs overwegen over te stappen op een ander distributiemodel. Voor autodealers wordt de relatie met de fabrikant/importeur door een agentschap wezenlijk anders of er is voor hen geen plaats meer in een nieuw netwerk. Zij staan voor de keuze om hun bedrijf wanneer mogelijk over te dragen, te beëndigen of voort te zetten in een ander businessmodel.

Eén van de mogelijkheden is om het dealerbedrijf te continueren of uit te breiden met een onafhankelijk autobedrijf. Er komen dan veel nieuwe zaken op u af; een proces waar we tijdens deze kennissessie uitgebreid op ingaan. Zo informeert BOVAG u hoe u succesvol verder kunt ondernemen als onafhankelijk autobedrijf. Verschillende experts behandelen de aspecten die bij een overstap komen kijken. Denk aan de afwikkeling van het dealercontract, de marketing van een onafhankelijk autobedrijf, financiering en scholing van uw medewerkers. Een aantal ondernemers die de overstap van autodealer naar onafhankelijk autobedrijf al eerder hebben gemaakt, deelt hun ervaringen met u. En, natuurlijk is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelden

Zet dinsdag 26 september van 18.00 tot 22.00uur in uw agenda voor de kennissessie Van autodealer naar onafhankelijk autobedrijf in het BOVAG-huis in Bunnik. Aanmelden kan

hier.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.