Bovag logo
Kennissessie bedrijfsverkoop 11 juni in Zwolle: laatste plaatsen
0%
Terug

Kennissessie bedrijfsverkoop 11 juni in Zwolle: laatste plaatsen

Laatste update 28 mei 2024Leestijd: 1 min
Uitroepteken

Wist je dat een goede bedrijfsverkoop minimaal vijf jaar in beslag neemt? BOVAG organiseert 11 juni weer de Kennissessie Bedrijfsverkoop en -overdracht in Zwolle. In het najaar volgen nog sessies in Ede (17 oktober) en Bleiswijk (27 november). Vijf redenen waarom deze bijeenkomst interessant voor je kan zijn:

  1. Te laat beginnen met de voorbereidingen voor overdragen kan fiscale gevolgen hebben. Het is dus zaak om hier goed over na te denken, ook als je pas over een aantal jaar je zaak wilt verkopen.
  2. Alfa Accountants en Adviseurs verzorgt samen met BOVAG deze kennissessie. De specialisten van Alfa hebben veel ervaring met mobiliteitsondernemers én familiebedrijven.
  3. Je bent in twee uur bijgepraat over de belangrijkste aandachtspunten bij bedrijfsverkoop.
  4. Theorie en praktijk worden afgewisseld: ondernemers die hun bedrijf verkochten, delen hun ervaringen met de aanwezigen.
  5. Je zit met een groep gelijkgestemden in de zaal, ondernemers die met dezelfde vragen worstelen. En er is genoeg ruimte om na afloop met elkaar en met de specialisten van gedachten te wisselen.

Aanmelden

Overtuigd? Meld je dan snel aan voor deze kennissessie via deze link. De sessies vinden plaats op de kantoren van Alfa Accountants. De avond start om 18.00 uur met soep en een broodje en we sluiten om 21.00 uur af met een borrel.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.