Bovag logo
[HERINNERING] Op welke rijschoolinitiatieven zit u te wachten?
0%
Terug

[HERINNERING] Op welke rijschoolinitiatieven zit u te wachten?

Laatste update 11 december 2020Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

U heeft deze week per e-mail een enquête-verzoek van ons ontvangen. Daarin vragen we u welke ideeën uit het consumentenonderzoek wat u betreft een kans verdienen om in de praktijk te brengen, en of u daaraan mee wilt werken. Vult u de vragenlijst nog in, als u dat nog niet had gedaan?

Een rijles in een elektrische auto, virtueel veilig onveilige situaties oefenen, een caravantraining of opfriscursus voor motorrijders. Uit het consumentenonderzoek en sessies met leden zijn deze en andere innovaties naar voren gekomen, die de verkeersveiligheid verbeteren en waarmee u zich kunt onderscheiden in de markt. Nu deze ideeën zijn uitgewerkt is het tijd ze in de praktijk te testen.

Uw mening en medewerking tellen

In een e-mail die u afgelopen week van ons heeft gekregen vragen we u aan te geven welke innovatie wat u betreft een kans verdient. En of en hoe u daaraan mee wilt werken. Uw mening en medewerking zijn van groot belang. Aan de hand van de resultaten kiezen we namelijk welke idee wordt uitgewerkt in een pilot. Bovendien is het voor sommige pilots essentieel dat voldoende leden meedoen.

Invullen is zo gebeurd

Vult u de vragenlijst daarom in als u dat nog niet had gedaan? Het invullen kost tussen de 1 en 3 minuten tijd en is anoniem, tenzij u aangeeft dat wij contact met u op mogen nemen.

Geen e-mail ontvangen?

Neem dan contact op met het secretariaat van de afdeling Rijscholen via rijscholen@bovag.nl

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.