Bovag logo
Heb je het ROSA-onderzoek 2024 al ingevuld?
0%
Terug

Heb je het ROSA-onderzoek 2024 al ingevuld?

Laatste update 23 mei 2024Leestijd: 2 min
Onderzoek Rosa

BOVAG onderzoekt op dit moment hoe tevreden ondernemers zijn over de formule waar ze bij zijn aangesloten. Autobedrijven die onderdeel zijn van een garageformule hebben op woensdag 22 mei een e-mail van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven ontvangen met een uitnodiging om de vragenlijst van Het Relatie Onderzoek Samenwerkingsverbanden Autobedrijven (ROSA) in te vullen. Heb je de vragenlijst nog niet ingevuld? Dit kan nog tot en met vrijdag 14 juni via de link in bovengenoemde e-mail.

Waarom meedoen?

Dit onderzoek brengt in kaart hoe ondernemers denken over de organisatie waar ze bij zijn aangesloten. Met de uitkomsten in de hand gaat BOVAG om tafel met de formules om eventuele verbeter- en/of pijnpunten te bespreken. Bovendien zie je met de uitkomsten hoe jouw formule presteert en nieuwe deelnemers kunnen zich goed laten informeren voordat ze een keuze maken voor een bepaalde formule. Een nuttig onderzoek dus waarvoor we jouw hulp nodig hebben.

Geen e-mail ontvangen?

Heb je op 22 mei geen e-mail over ROSA van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven ontvangen? Controleer dan eerst jouw spambox. Zit de mail er niet tussen, stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl. Dan controleren we waarom je geen mail hebt ontvangen en sturen deze alsnog.

Alvast hartelijk dank voor jouw medewerking! De resultaten van het ROSA-onderzoek worden begin september bekend gemaakt. Als dank voor jouw bijdrage kun je aan het einde van de vragenlijst aangeven of je de eindrapportage begin september wilt ontvangen.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.