Bovag logo
Enquête: laat BOVAG weten tegen welk financieringsprobleem u aanloopt
0%
Terug

Enquête: laat BOVAG weten tegen welk financieringsprobleem u aanloopt

Laatste update 25 juli 2023Leestijd: 1 min
Artikel header afbeelding

Leden gaven tijdens de laatste BOVAG Ondernemersmonitor aan dat zij steeds meer moeite hebben om aan een financiering te komen, met name via de bank. Daarom doet BOVAG verder onderzoek om een uitgebreider beeld te krijgen van het financieringsprobleem. Met als doel ondernemers nog beter te kunnen helpen op dit thema. Leden van alle branches hebben daarom op vrijdag 21 juli een e-mail ontvangen met daarin een link naar de enquête. Invullen kan tot woensdag 9 augustus.

BOVAG maakt zich al langer zorgen over de financierbaarheid van de sector en goede informatie is belangrijk om leden te kunnen helpen. Uw input is dus essentieel! Ook als u geen financieringsbehoefte heeft, kunt u dat aangeven. In de enquête staan vragen zoals: welke financieringsopties bekijkt u, tegen welke problemen loopt u aan en wat verwacht u van BOVAG? Op basis van de resultaten kijkt BOVAG hoe leden het beste geholpen kunnen worden, met een praktische oplossing of door lobby of belangenbehartiging in te zetten.

De link naar het onderzoek is op

vrijdag 21 juli

per e-mail verstuurd naar de directeur/eigenaar van het bedrijf. Het invullen is uiteraard geheel anoniem en kan tot woensdag 9 augustus 2023. Vragen over het onderzoek kunt u mailen naar

onderzoek@bovag.nl

of telefonisch stellen aan BOVAG Ledenadvies op (030) 659 53 00.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.