Bovag logo
Duurzaamheidscongres Kampeerbranche op 4 oktober 2023
0%
Terug

Duurzaamheidscongres Kampeerbranche op 4 oktober 2023

Laatste update 13 juli 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Verduurzamen is ook een belangrijk thema voor de toekomst van kamperend Nederland. Daarom organiseert BOVAG met de belangrijkste spelers in de kampeerbranche het Duurzaamheidscongres Kampeerbranche. Dit gezamenlijke congres wordt gehouden op 4 oktober tijdens de eerste dag van de KCJ in de Utrechtse Jaarbeurs.

Natuurlijk is de hele branche van harte uitgenodigd, BOVAG Caravan- en Camperbedrijven dus ook. Zet 4 oktober alvast in uw agenda of meld u meteen aan via

deze link

.

Ambities in de praktijk

Duurzaam, circulair, CO2-neutraal, toekomstbestendig, klimaattransitie: wie is er vandaag de dag níet mee bezig. Hoe speelt duurzaamheid voor ons? Om die vraag draait het programma van dit congres dat wordt georganiseerd door ANWB, BOVAG, HISWA-RECRON, Kampeer & Caravan Industrie (KCI), Kampeer & Caravan Jaarbeurs en NKC. Welke stappen worden er al gezet in de branche? Wat doen andere ondernemers en welke aanpak past bij uw bedrijf? Wees er op 4 oktober ook bij en laat u uitgebreid informeren en inspireren door vakgenoten, gastsprekers en interessante praktijkvoorbeelden. Die dag is ook de prijsuitreiking van de Duurzame KampeerAwards en we presenteren de uitkomsten van een onderzoek over duurzaamheid dat momenteel wordt gehouden onder kampeerders. Nieuwsgierig? Kijk voor het programma op

duurzaamheidscongres.nl

.

Praktische informatie:

  • 4 oktober 2023
  • 17:30-20:30 uur (inclusief buffetdiner)
  • Auditorium, Mediaplaza Jaarbeurs Utrecht
  • Toegang is gratis
Aanmelden

Duurzame KampeerAwards

Is uw bedrijf bezig met duurzaamheid en bent u een voorbeeld voor anderen? Heeft u een uniek duurzaam kampeerproduct ontwikkeld of een ander initiatief dat bijdraagt aan duurzaam kamperen? Doe dan mee aan de Duurzame KampeerAwards:

  • Deelnemen is gratis en kan in vier categorieën: meest duurzame kampeermiddel, kampeerproduct, kampeerplek óf het meest duurzame innovatieconcept dat bijdraagt aan de kampeerbranche.
  • Komt u als winnaar uit de bus, dan kunt u rekenen op veel persaandacht, promotie, naamsbekendheid én 30m2 tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!
  • Aanmelden kan tot 13 augustus 2023. Kijk voor meer info op duurzaamheidscongres.nl/duurzame-kampeerawards.
Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.