Bovag logo
DRG kiest voor Bike Totaal; wat kan BOVAG voor u doen?
0%
Terug

DRG kiest voor Bike Totaal; wat kan BOVAG voor u doen?

Laatste update 24 augustus 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Alle formuleleden van de Dynamo Retail Group (DRG) gaan vanaf 1 januari 2024 verder onder de naam Bike Totaal. De afgelopen maanden heeft DRG in verschillende bijeenkomsten de plannen aan haar leden toegelicht. BOVAG Ledenadvies heeft afgelopen periode veel vragen van BOVAG-leden beantwoord met betrekking tot deze plannen. Op uitnodiging van BOVAG heeft DRG in een goed en open gesprek haar plannen en het bijbehorende nieuwe contract toegelicht.

BOVAG is geen partij geweest bij de totstandkoming van het nieuwe contract. DRG heeft het concept van het nieuwe contract wel van tevoren besproken met een aantal van haar leden. Deze leden hebben voor dit overleg juridisch advies ingewonnen bij BOVAG. Het contract is als gevolg van deze bespreking door DRG op een aantal punten aangepast.

Franchisevereniging

Binnenkort wordt er een zelfstandige franchisevereniging opgericht. Deze vereniging vormt de formele vertegenwoordiging van de Bike Totaal-franchisenemers. Alle franchisenemers worden lid van de franchisevereniging. Het bestuur van deze vereniging zal meerdere keren per jaar overleg voeren met DRG. Als deze vereniging in de toekomst behoefte heeft aan juridisch ondersteuning, dan is BOVAG bereid om die ondersteuning te bieden.

Vragen?

BOVAG deed onderzoek naar de toekomst van de fietsbranche en de positie van de retail. Wilt u eens sparren met iemand over deze marktontwikkelingen? Neemt u dan contact op met uw eigen BOVAG-adviseur voor een afspraak óf kom dit najaar naar een van de regiobijeenkomsten. Het onderzoek naar de toekomst van de fietsbranche is terug te lezen op

mijn.bovag.nl/netwerkstudiefiets

. Voor overige vragen kunt u altijd terecht bij BOVAG Ledenadvies: (030) 659 53 00.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.