Bovag logo
Cao-boekje MvT aan te vragen
0%
Terug

Cao-boekje MvT aan te vragen

Laatste update 13 juni 2024Leestijd: 1 min
cao met schrift

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de cao voor het Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf algemeen verbindend verklaard. Nu dat rond is, kunnen de cao-boekjes worden gemaakt. Uit duurzaamheidsoverwegingen drukt BOVAG de boekjes niet vooraf om toe te sturen. De volledige cao-tekst is te vinden op mijn.bovag.nl. Wil je toch liever een geprint boekje? Vul dan het formulier in via onderstaande knop.

Omdat we de boekjes niet standaard vooraf printen, kan de aanvraag voor een cao-boekje MvT iets meer tijd in beslag nemen dan je gewend bent. Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan we het boekje printen en toesturen. In de tussentijd is de cao-tekst wel gewoon te bekijken of te downloaden via onderstaande button.

Tekst cao MvT downloaden

Cao-boekje op papier aanvragen

Via bovenstaande knop kun je maximaal tien boekjes aanvragen. Wil je meer dan tien boekjes ontvangen? Dan kun je dat op het formulier aangeven en nemen we contact met je op.

Vragen?

Heeft u vragen over de cao? Dan kunt u contact opnemen met BOVAG Ledenadvies via 030 – 65 95 300 of ledenadvies@bovag.nl.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.