Bovag logo
BOVAG zet ereleden een dag in het zonnetje
0%
Terug

BOVAG zet ereleden een dag in het zonnetje

Laatste update 14 april 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Zeventig ereleden van BOVAG werden op woensdag 5 april op de jaarlijkse Ereledendag in het BOVAGhuis in Bunnik ontvangen. Dit jaar stond een bezoek aan de Grolsch Brouwerij in Enschede op het programma. Algemeen voorzitter Han ten Broeke en algemeen directeur Peter Niesink gingen mee op pad en praatten de ereleden bij over actualiteiten bij BOVAG.

Han ten Broeke en Peter Niesink vertelden de ereleden meer over de koers van BOVAG, de fusie met FOCWA en grote dossiers waar BOVAG aan werkt zoals de autobelastingen en de brandstofvisie. Vervolgens werden de ereleden rondgeleid door de Grolsch Brouwerij in Enschede, waar aan het einde biertjes geproefd konden worden en met elkaar een hapje werd gegeten.

Dit jaar ontvingen we ook voor het eerst de ereleden van FOCWA, die als gevolg van de fusie erkend zijn als ereleden van BOVAG. Uiteraard werd daar tijdens deze dag bij stilgestaan en zijn de ereleden van FOCWA omarmd als nieuwe leden van de ereledenfamilie.

BOVAG gaat ieder jaar met de (oud-)leden en relaties die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de vereniging, een ontspannen dagje uit. Peter Niesink, algemeen directeur BOVAG: "Een goede band houden met de leden die zich bovenmatig hebben ingezet voor onze vereniging is belangrijk. Ze vormen ons levende erfgoed en hun verhalen moeten doorgegeven worden. Andersom vinden zij het vaak heel interessant te horen hoe BOVAG voortbouwt op de fundamenten die zij gelegd hebben. En het was weer zó leuk en dankbaar om met hen op pad te gaan, nadat de ereledendag vanwege corona een aantal keer niet door kon gaan of met een beperkt programma."


Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.