Bovag logo
BOVAG WinterWasWeken bijna afgelopen
0%
Terug

BOVAG WinterWasWeken bijna afgelopen

Laatste update 02 februari 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Bijna inderdaad, want ook al zijn de BOVAG WinterWasWeken officieel voorbij, klanten kunnen hun kanskaarten nog tot en met 9 februari verzilveren. En dat is nog van invloed op het eindresultaat. Trommel klanten dus op om de code op hun kanskaart te registreren. Meld dit – net als wij doen – op uw socials. Hoe meer klanten hun kanskaarten verzilveren, hoe groter de kans dat uw bedrijf bovenaan de ranglijst komt te staan. En het belooft nog een spannende eindsprint te worden, want afgelopen dagen was er een flinke boost in het aantal wassingen.

De top vijf van het eindklassement ligt dicht bij elkaar. Het weer deed afgelopen dagen precies waarop we hoopten en met het gewenste resultaat! De weekprijswinnaar ging langs bij Q-Wash in Den Bosch en sleepte een weekend Walibi Village inclusief één dag gratis entree in de wacht.

Nog eenmaal taart

De extra lange slotweek bracht verandering teweeg in het klassement. Opnieuw eindigde ANAC Carwash Arnhem (IJsseloord) bovenaan, op de voet gevolgd door ANAC Carwash Den Bosch (Herven) en Right Autowas.

ANAC Carwash Arnhem (IJsseloord) is nog steeds koploper in het totaalklassement. Maar de strijd is nog niet gestreden! Komende dagen kunnen klanten hun kanskaarten nog verzilveren en dat gaan ze vast massaal doen – want wie wil er nu niet een cheque ter waarde van € 10.000,- winnen voor een auto naar keuze. Er kan dus nog van alles gebeuren in het eindklassement. Op

www.winterwasweken.nl/partners

in de ‘Mijn Omgeving’ ziet u in één oogopslag hoe uw bedrijf ervoor staat. De ranglijsten zijn 24/7 up-to-date.

Op dinsdag 14 februari worden alle prijswinnaars bekendgemaakt.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.